speltips_skribent

Speltips Hertha Berlin – Augsburg 30/5: Spel från 1X2-marknaden

Hertha Berlin har fått en bra start efter återupptagandet av Bundesliga-säsongen – inkasserar samtliga tre poäng på lördag.

Twitter Facebook

Hertha Berlin har haft en minst sagt turbulent säsong 19/20, det har onekligen hänt mycket på väldigt kort tid men laget har bevisligen lyckats lägga allting negativt åt sidan och samtidigt presterat på fotbollsplanen.

Två tränare har fått lämna klubben bara den här säsongen, Bruno Labbadia är det tredje namnet och tysken klev alltså in under uppehållet. Och vilken start han fått, Hertha Berlin har plockat sju poäng av nio möjliga men även bjudit på två storsegrar samt plockat poäng mot Leipzig på bortaplan – i princip bästa möjliga utfallet.

Nio matcher på tre mål är även det en positiv nyhet, offensiven är fartfylld och effektiv, något som tagit Hertha Berlin bort från dem nedre regionerna i tabellen och numer infinner man sig hela åtta poäng ifrån fel sida av nedflyttningsstrecket.

Lite andrum tror vi dessutom bara innebär att Hertha fortsätter att prestera bra framöver, samma press finns inte riktigt där längre och på lördag ställs man även mot ett sämre motstånd – drömläge till att plocka ytterligare en seger och i sin tur ta ett stort steg mot ett nytt kontrakt i Bundesliga.

Svag form på Augsburg

Augsburg noterades förvisso för en tung bortaseger mot Schalke för två veckor sedan men bortsett från segern mot krisklubben så har det hela sett riktigt mörkt ut. Här närmst misslyckades dessutom Augsburg med att besegra tabelljumbon Paderborn på hemmaplan, de lämnade banan mållösa vilket givetvis är ett kraftigt underbetyg. Och ett utfall som givetvis även väcker frågetecken.

Formen är alltså långt ifrån positiv, faktum är att Augsburg nu bara vunnit en av sina åtta senaste matcher i ligaspelet och fem av dessa har dessutom resulterat i ett nederlag. Det tycker vi vittnar om en nedåtgående formkurva, därför kan det mycket väl bli svettigt för deras del under dem avslutande omgångarna – bara fyra poäng skiljer dem från kvalplatsen.

Positiva vindar blåser alltså i Hertha Berlin-lägret, samtidigt som det motsatta scenariot äger rum hos Augsburg, därför ser vi ingen som helst anledning till att inte syna den raka ettan på 1X2-marknaden, speciellt när den dessutom betalar 1.90x insatsen hos Betway. Mycket bra värde! Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Spana in Bethard – få 1000 kr i bonus

Bethard har marknadens bästa odds på sport, och erbjuder alla nya kunder 1000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.90
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming