speltips_skribent

Speltips Hammarby – Varberg 2/7: Det är dags nu Hammarby

Hammarby har endast tre poäng i sikte när Varberg tittar förbi på Tele2. 

Twitter Facebook

En seger på dem fyra inledande omgångarna, så lyder Hammarbys facit inför torsdagens måstematch mot uppstickaren Varberg. Och de flesta förstår givetvis hur viktig den här matchen är för Hammarby, ett vägskäl och man har alltså inte råd att tappa fler enkla poäng framöver – speciellt inte mot motstånd av Varbergs kaliber.

Richard Maygar kommer inte till spel på torsdag på grund av det röda kortet han ådrog sig i förlustmatchen mot Mjällby senast, Hammarbys andra röda på bara två matcher vilket givetvis också är en stor anledning till förlusten på Strandvallen, men även den i Svenska Cupen, mot IFK Göteborg. Får man bara behålla samtliga spelare på banan på torsdag så bör man givetvis ha en stor chans till att fälla Varberg.

Men det är en minst sagt knepig nykomling Hammarby ställs mot i det här mötet, Varberg infinner sig – inför omgång 5 – på en andraplats i tabellen, med sju poäng på kontot. Nu har storklubbarna förvisso underpresterat men det går samtidigt inte att ta något ifrån västkustlaget, Varberg tar onekligen för sig och har en betydligt bättre offensiv än lag som HIF och Falkenberg. Just nu en klar favorit till att undvika direktnedflyttning – trots fyra spelade omgångar.

Hittar tillbaka?

Trots Hammarbys svaga resultat så tycker vi man ska vara något försiktig med kritiken, det är relevant att lyfta fram just utvisningar i dem två senaste matcherna, för fram tills att dessa ägde rum så ledde Hammarby mot både Göteborg och Mjällby. Mot Göteborg såg man dessutom riktigt bra ut fram tills dess att Jeppe Andersen visades ut. Hade kunnat bli både två och tre noll i den matchen.

En ordentlig missräkning mot AIK förvisso, men där missade Billborn helt enkelt helt i sin matchplan och var snabbt framme och erkände detta. För utöver den insatsen, så har spelet trots allt sett okej, om inte bra ut. Stundtals åtminstone.

Vi tror därför fortfarande starkt på detta lagbygget och bättre än Varberg är man, helt klart. Får man pusselbitarna på plats så bör man besegra nykomlingen komfortabelt, för så mycket bättre än man i grunden.

Att Varberg står emot Hammarbys offensiv har vi alltså väldigt svårt att se, vårt speltips från torsdagens möte blir därför ett odds från asianmarknaden. Hammarby (-1.25 asian handicap) känns riktigt bra och klickas in till godkända 1.87x insatsen hos spelbolaget Hajper.

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 100 kr freebet

Betfair bjuder alla nya kunder på ett freebet till ett värde av 100 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 1.87
Bolag: Hajper (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming