speltips_skribent

Speltips Granada – Levante 1/11: Drömodds uppdukat i La Liga

Martinez Granada fortsätter att gå riktigt starkt nere i Spanien, agerar tabellfyra och jagar sin tredje raka seger.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Granada tog hela Spanien med storm i fjol och löste till slut också en fin sjundeplats i tabellen, vilket i sin tur resulterade i kvalspel till Europa League. Väl framme i det kvalet, i år alltså, såg Granada till att slå ut Teuta från Albanien, Lokomotiv Tblisi från Georgien och slutligen som bekant även Malmö FF i playoff-rundan.

Och Granada ser alltså inte ut att ha några som helst problem med spel i La Liga och Europa League samtidigt, det lär förändras längre fram i och med att man kommer att slita på truppen mer och mer, men än så länge går man alltså riktigt starkt på båda fronter. Man inledde sitt Europa-äventyr genom att besegra PSV på bortaplan, ett otroligt fint resultat och här närmst, i torsdags löste man en pinne mot PAOK. 4 poäng 2 omgångar in alltså.

I La Liga ser det minst lika bra ut för Granada, de infinner sig i skrivande stund på en fjärdeplats i tabellen, med 13 poäng på kontot. Men då har Granda alltså lirat en match mindre än både Real Sociedad (14) och Real Madrid (16), vilket betyder att Granada kan göra Los Blancos sällskap på den där förstaplatsen. Otroligt.

Fantastiskt värde

Vi konstaterar direkt att det är ett minst sagt generöst motstånd som väntar för Granada på söndag. Annorlunda går det alltså inte att se på det hela när vi kikar närmre på hur Levante uppträtt så här långt. Laget agerar alltså nästjumbo i La Liga, med blott en seger på kontot, sex omgångar in.

Levante har dessutom bara gjort ett mål på sina fyra senaste matcher i ligaspelet, de har även förlorat tre av fyra bortamatcher och därför blir vi också smått överraskade av Betways oddssättning på 1×2-marknaden. De dukar upp ett fantastiskt värde på Granada.

Och det värdet måste alltså bara utnyttjas här, för formen Granada är i är minst sagt otrolig, och bevisligen är det heller ingen tillfällighet att Diego Martinez lagbygge går så här starkt. Det är fjolårets säsong ett bevis på.

Vi väljer därför att klicka in den raka ettan till otroliga 2.30 x degen! Oddset finner ni som sagt hos Betway. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.30
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming