speltips_skribent

Speltips Fulham – Aston Villa 28/9: Rek från Premier League

Vi klickar in ett odds på målmarknaden när Fulham och Aston Villa drabbar samman på måndagen – odds tips till 1.80x!

Twitter Facebook

Fulham – Aston Villa är ett av två möten som går av stapeln i Premier League på måndag, en på förhand vidöppet historia i och med hur Fulham presterat under inledningen. Kan nykomlingen studsa tillbaka när man ställs mot nederlagstippade Aston Villa?

Det är alltså allt annat än en bra start Fulham fått på säsongen 20/21, två raka förluster och sju insläppta mål har det blivit, efter matcher mot Arsenal och en annan nykomling, Leeds United.. Det håller givetvis inte och är självklart också väldigt oroväckande, defensiven är direkt svag och det är något Scott Parker måste ta itu med, annars kan det redan vara försent om ett par omgångar. Så är det.

Aston Villa fick å andra sidan en generösare uppgift i premiären, Sheffield United på Villa Park är givetvis en trevlig start, och mer trevligt blev det när Sheffield, redan i den 12:e matchminuten fick syna det röda kortet. Sedan dröjde det fram tills i den 63:e matchminuten innan ledningsmålet kom för Aston Villa, Ezri Konsa satte dit 1-0 och det blev även matchens enda mål. En härlig start för Aston Villa, som nu kliver in i måndagens möte med siktet inställt på en andra raka seger.

Spel från målmarknaden

Är det någonting vi har lärt oss från Fulham så här långt, och efter säsongen 18/19, så är det onekligen det faktum att man alltså har stora problem i defensiven, sju insläppta talar självklart för att även Aston Villa lyckas få hål på dem, speciellt när de kliver in här med förhoppningen om att vinna. För det gör de.

Vi har även lärt oss att Fulham har en bra offensiv, Mitrovic är deras nia och det är en pålitlig nia som i princip garanterar 10 baljor i Premier League. Serben gjorde otroliga 26 mål i Championship i fjol, vilket var flest av alla spelare i serien. Han satte även dit två baljor senast när Fulham föll mot Leeds med 4-3.

Och Fulham bör trots allt ha goda chanser till att näta mot ett nederlagstippat Aston Villa, de höll förvisso nollan mot Sheffield, men Sheffield är inte alls lika skickliga i offensiven, dessutom lirade man som sagt med en man mindre i över 80 minuter. Inte lätt att göra mål då.

Vi tror därför att både Fulham och Aston Villa hamnar i målprotokollet på måndag, därför blir även vårt speltips, BLGM – Ja, till godkända 1.80 x degen hos spelbolaget Snabbare. 1-1? Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.80
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming