speltips_skribent

Speltips Freiburg – Bayer Leverkusen 29/5: Studsar tillbaka?

Får vi se en reaktion från Bayer Leverkusens sida efter storförlusten mot Wolfsburg i tisdags?

Twitter Facebook

En urusel, och mycket överraskande insats var det vi fick bevittna från Bayer Leverkusens sida i tisdags, 0-4 stod det till Wolfsburg efter 75 minuter på BayArena och ja, Wolfsburg har varit bra i år men Leverkusen är trots allt bättre, det bekräftar gapet i tabellen, deras form var dessutom fantastisk inför den matchen, 11 segrar, av 12 möjliga var alltså ett faktum, vilket minst sagt är otroliga siffror.

Förlusten mot Wolfsburg innebar att Leverkusen ramlade tillbaka, ner till en femteplats i tabellen, drömmen om spel i CL nästa säsong är dock långt ifrån borta, faktum är att man har exakt lika många poäng som tabellfyran Gladbach, väl i den fighten faller man på sämre målskillnad, men det innebär att Leverkusen i allra högsta grad är med och spelar om CL – dessutom infinner man sig bara två poäng efter Leipzig och fyra efter Dortmund.

Det är dock ett knepigt motstånd Leverkusen ställs mot på fredagskvällen, Freiburg har haft en av sina bättre säsonger i Bundesliga 1 och är faktiskt fortsatt med och slåss om en sjätteplats i tabellen.

De har förvisso bara inkasserat två poäng sedan det hela drog igång igen, vilket innebär att de halkat efter Wolfsburg en aning – fyra poäng skiljer Freiburg och tabellsexan åt i tabellen – men motivationen lär det inte vara något fel på. Det är ett tungt kollektiv att möta det här, och därför räknar vi med att Leverkusen får kämpa för samtliga tre pinnar i den här matchen.

Vinner – till slut

Freiburg har precis som vi nämner bara noterats för två pinnar på dem tre senaste omgångarna, krysset mot Leipzig sticker givetvis ut, men i omgången efter föll man mot krislaget Werder Bremen på hemmaplan – det var Werder Bremens första seger sedan en bra tid tillbaka. Och under tisdagen tappade Freiburg dessutom en 3-1-ledning till ett kryss mot Eintracht Frankfurt.

Förmågan att vinna fotbollsmatcher saknas bevisligen hos detta Freiburg idag, under hösten såg man till att vinna dem där täta fighterna, men här under den senaste perioden så har den där effektiviteten saknats.  Och faktum är att de bara lyckats vinna 10 matcher den här säsongen, det betyder även att man har hela 15 poäng upp till just Leverkusen, ett gap som vittnar om skillnaden.

Vi tar absolut ingenting ifrån detta Freiburg, men ifall Leverkusen kommer rätt in i matchen så ska de helt enkelt bara gå segrande ur den med, de är bättre, och högst troligt har de nu även lagt förlusten mot Wolfsburg bakom sig. Vi väljer att tro på detta.

Vi klickar därmed in Bayer Leverkusen som vinnare i matchen till godkända 1.73x insatsen hos spelbolaget Betsson.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 3000 kr – hos LeoVegas

Sätt in 3000 kr, och få 6000 kr att spela för hos speljätten LeoVegas.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.73
Bolag: Betsson (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming