speltips_skribent

Speltips FC Barcelona – Espanyol 8/7: El Derbi Barcelonés

Fyra poäng skiljer FC Barcelona från förstaplatsen inför onsdagens möte på Camp Nou. Måstematch!

Twitter Facebook

En hemmaförlust mot Leganes var spiken i kistan för Espanyols del, det blir alltså spel i Segunda Division nästa säsong efter en katastrofal säsong 19/20. 12(!) poäng ifrån säker mark är en bekräftelse på att laget, med tre olika tränare den här säsongen, inte fått till det och att man varit steget mindre än samtliga klubbar i den här serien. Uruselt av ett lag som förväntades sluta runt en 13-15:e plats inför säsongen.

Och ett Espanyol, i det här skicket samt i den här situationen ska givetvis Barcelona bara städa av, man har – efter segern över Villarreal – fortsatt en chans att sluta före Real Madrid och därför kommer man även göra allt för att det ska bli verkligen med fyra omgångar kvar att spela. Fyra poäng skiljer dem från förstaplatsen och vid vinst här på onsdag sätter man onekligen press på Real Madrid. Ett scenario som alltså till 100% kommer att inträffa.

Umtiti, De Jong och Dembele och Firpo kommer samtliga fyra att missa onsdagens möte på grund av skada men resterande lirare är alltså tillgängliga för spel. Dessa skador kommer inte att påverka Setiéns lagbygge allt för mycket, utan Lenglet fortsätter att lira bredvid Pique samtidigt som man har bra ersättare till resterande positioner.

Vi dubblar insatsen

Det har, inte helt oväntat, blåst hejvilt kring Espanyol under dem senaste veckorna där fokus legat på fansen, och i sin tur kring deras missnöje med årets säsong. Vi fick bevittna banderoller på arenan senast och därför förväntar vi oss att bortalaget, trots situationen, gör sitt yttersta i det här mötet. Det är de skyldiga sina supportrar, det är trots allt ett derby och ett derby tenderar att kunna få fart på spelarna.

Vi utgår därför ifrån att Espanyol står upp relativt bra på onsdag, det kommer absolut inte att bli poäng men vi är alltså inne på att Espanyol inte torskar med 4-0 eller några större siffror, Barcelona lär dessutom vara nöjda med en 2-0-seger eftersom att det är tufft matchande som gäller framöver. Mötet mot Atletico Madrid och Villarreal tog även det på krafterna.

Barcelona vinnare i matchen + under 3.5 mål i matchen blir alltså vårt speltips från Camp Nou den här onsdagskvällen, det klickas in till exakt dubbla degen hos spelbolaget Hajper. Stort lycka till vid rygg! 3-0?

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 100 kr freebet

Betfair bjuder alla nya kunder på ett freebet till ett värde av 100 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.00
Bolag: Hajper (100 kr bonus)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming