speltips_skribent

Speltips England – Wales 8/10: Träningslandskamp på Wembley

England intar torsdagens möte mot Wales med formstarka lirare som Calvert-Lewin och Grealish – resulterar i en trygg seger!

 RYGGA ENGLAND (-1) TILL 1.87 HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Både England och Wales är som bekant klara för EM 2021 vilket innebär att båda nationerna lirar en träningslandskamp under torsdagen, för att sedan styra över till Nations League där det väntar två matcher, på söndag och onsdag.

Det betyder självklart att både Southgate och Giggs kommer att rotera under torsdagen, vi har väldigt svårt att se att man ställer upp med samma elva i tre raka matcher. Utan torsdagens träningslandskamp öppnar onekligen upp för stora förändringar från båda sidor, förändringar vi tror gynnar hemmalaget betydligt mer, än det motsatta scenariot.

Englands trupp består som bekant av världsklasslirare, i princip på alla positioner. Bredden är även den enorm, man har oerhört många spännande fotbollsspelare, två av dem nämner vi i ingressen, Calvert-Lewin och Grealish, två lirare som högst troligt kommer att få inleda torsdagens möte från start. Men listan av bra spelare är givetvis längre än så, främst i offensiven där, förutom just Calvert-Lewin och Grealish, Kane, Rashford, Sancho, Abraham och Ings finns. 

Wales kan inte direkt mäta sig med detta, man har inte långt från samma bredd i sin trupp, Bale är som bekant skadad, och addera därtill att 16 av 26 uttagna spelare är 23 bast, eller yngre. Samma antal, dvs 16 av 26 spelare har dessutom 10 landskamper, eller färre på kontot. Det tycker vi sticker ut, och vi har därför väldigt svårt att se att Wales ska kunna utmana England om tre pinnar på torsdag.

England vinner

Vi vill absolut inte trycka ner Wales till någon låg nivå, snarare tvärtom tycker vi Wales har, sett till förutsättningarna, gjort det riktigt bra i år. De är som sagt klarar för spel i EM, och har dessutom inlett årets Nations League väldigt bra, med två raka segrar – över Finland och Bulgarien. Det betyder att de nu kliver in i torsdagens möte med fyra raka segrar, ifall vi räknar med segrarna från EM-kvalet. 

Men det är just motståndet som är skillnaden här, Finland och Bulgarien är inte England, det är heller inte Ungern eller Azerbajdzjan som Wales slog i EM-kvalets två sista omgångar. Steget upp till England är stort, och speciellt här på Wembley.

Även fastän England roterar, så är konkurrenssituationen optimal i detta England, alla spelare i truppen har en bra chans att få starta i Nations League, och sen till EM i sommar, därför tror vi man kliver ut på banan på torsdag, med största möjliga fokus. Det i sin tur kommer att resultera i en hemmaseger. Det är vår fasta övertygelse!

England (-1 handikapp) klickas därför in till finfina 1.87 x degen hos spelbolaget Betway. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1.87
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming