speltips_skribent

Speltips Elfsborg – Kalmar FF 18/10: Studsar tillbaka?

Fint värde ställs fram på Elfsborg som ställs mot ett av Allsvenskan svagaste lag i år – det måste utnyttjas!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Elfsborg är i allra högsta grad fortfarande med och slåss om en Europa-plats, detta trots att man alltså tappat poäng i åtta raka omgångar i Allsvenskan. Smått otroligt, men inget lag verkar alltså vilja ha den där tredjeplatsen. Helt plötsligt är det nu Norrköping som har den, även det ett utropstecken i och med hur svagt de gick ett tag.

Med sju omgångar kvar att spela så är det alltså bara en sämre målskillnad som är anledningen till att Elfsborg placerar sig fyra, som sagt chansen är alltså fortfarande stor för Borås-klubben, och speciellt nu när man ställs mot bästa tänkbara motstånd i Kalmar FF.

För oavsett hur man än ser på det hela så går det inte att komma från att Kalmar är ett drömmotstånd, de har som bekant haft en väldigt jobbig säsong så här långt och agerar nu – efter Falkenbergs seger – tabelljumbo, med blott 19 ihopspelade poäng. Här närmst föll man dessutom med hela 4-0 mot Malmö FF, på hemmaplan dessutom vilket inte direkt boostar deras självförtorende inför avslutningen.

Oddset måste testas!

Spelbolaget Betway väljer att ställa ut oddset 1.77x på den raka ettan, möjligtvis förståeligt i och med Elfsborgs svaga form, men vi kan helt enkelt inte blunda för det här värdet. Det är trots allt tabellfyran i Allsvenskan, vs tabelljumbon, och tabellfyran har hemmaplansfördelen. Oddset måste därför testas.

Ett annat spel som även känns hett så här på förhand är målspelet: BLGM – Ja. Elfsborg släpper trots allt in mycket mål, samtidigt som Kalmar snittar mer än 1.00 mål per spelad match i Allsvenskan. Fint odds på kombinationen: Elfsborg vinst + BLGM – Ja, men vi väljer det något mer säkrare spelet alltså.

Den raka ettan klickas in till fina 1.77x hos spelbolaget Betway. Missa inte deras välkomstbonus, den finner ni precis här nedanför! 

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.77
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 14:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming