speltips_skribent

Speltips Djurgården – Malmö FF 19/10: Helt avgörande fight för DIF

Tre superviktiga poäng står på spel när Djurgården och Malmö FF ställs mot varandra på Tele2 Arena. Vem vinner?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Dem regerande mästarna Djurgården fortsätter att se så där icke-självklara ut i sina insatser, nu har vi precis lagt ett landslagsuppehåll bakom oss vilket möjligtvis kan komma att boosta igång dem, men givetvis är det oroväckande att DIF bara vunnit en av sina sju senaste matcher, sett till samtliga tävlingar.

Djurgården har uppträtt direkt svagt här på slutet alltså, viktig poäng mot Hammarby inför uppehållet förvisso, men förlust mor Norrköping innan det, kryss mot Östersund och Elfsborg, samt en 3-0-förlust mot Helsingborg ifall vi tittar längre bak.

Att Djurgården tappat fart är med andra ord ett faktum, men trots detta har man fortfarande en realistisk chans att nå Europa nästa säsong, det är släpande tabell vi har här i Allsvenskan vilket betyder att DIF bara är tre poäng efter ifall de gör jobbet framöver.

Dock väntar alltså tuffaste möjliga motstånd för Djurgården på måndag, det är formstarkt Malmö FF som entrar Tele2 och dessutom ett Malmö som bara har Allsvenskan att fokusera på. Det talar helt klart emot Djurgården, som garanterat kommer att få det tufft här – trots lir på hemmaplan.

Vi väljer Malmö FF

Isaac Kiese Thelin är spelklar för Malmö FF igen efter att ha missat det senaste mötet mot Kalmar FF. En oerhört viktig pjäs för detta Malmö FF, och som mycket väl kan komma att avgöra måndagens fight på egen hand. Lewicki är dock tveksam till spel, det återstår dock att se huruvida han hinner återhämta sig eller inte.

Och när ett Malmö FF kliver in i ett möte i Allsvenskan med dessa förutsättningar så ska de givetvis alltid vara favoriter. Bara Lewicki som är ett frågetecken alltså, då är det helt enkelt klasskillnad som gäller, oavsett motståndare. Så ser åtminstone vi på det hela.

Här närmst besegrade som bekant Malmö Kalmar komfortabelt med 4-0 på Guldfågeln Arena, vilket betyder att man vid seger på måndag, tar ytterligare ett stort kliv mot ett ligaguld. Den trean utgår vi från att man plockar, och därför klickar vi också in Malmö som vinnare i den här matchen.

Vi gör detta hos spelbolaget CampoBet, som betalar 2.12x för den raka ettan. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.12
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming