speltips_skribent

Speltips Djurgården – Falkenberg 15/7: Komfortabel seger

Falkenberg föll tungt mot Östersund senast och bekräftade därmed att man kommer att få det jobbigt i år. Djurgården är steget större.

Twitter Facebook

Att Falkenberg skulle få det tufft i Allsvenskan 2020 var redan på förhand ganska självklart, det är en liten förening med en liten ekonomi och därför var det heller inte så konstigt att i princip alla, media och experter var eniga om att det antingen skulle bli en jumboplats, eller möjligtvis som bäst kvalspel.

Falkenberg kan dock vara ett knepigt motstånd emellanåt, de har en unik förmåga att försvaga sitt motstånd genom att agera lite brötigt. Det ligger i deras DNA och det var även så Falkenberg såg till att lösa nytt kontrakt i fjol. En stark defensiv på Falcon Alkoholfri Arena var nyckeln.

Men ju längre in på säsongen 2020 vi kommit så tycker vi det hela har blivit väldigt tydligt, Falkenberg räcker inte riktigt till hela vägen och saknar en lirare som stänker dit runt 10 baljor per säsong, och utan en sådan har vi väldigt svårt att se att Falkenberg ska kunna fixa ett nytt kontrakt 2020.

Djurgården har även de brottats med problem under inledningen, men vid vägskälet – i mötet mot Göteborg på Gamla Ullevi – såg man till att välja rätt väg, och plocka en livsviktig trea. Det bör ha boostat kollektivet och självförtroendet inför onsdagens möte, nu är man möjligtvis på rätt spår och förhoppningvis kan man även rida på vägen ett par omgångar fram.

Osar klasskillnad

Tittar vi närmre på lagen trupper så går det inte att bortse ifrån att det osar klasskillnad, Djurgården vann trots allt Allsvenskan 2019 och är även i år en stor favorit till att åtminstone utmana om en Europa-plats. Falkenberg slåss i en helt annan liga.

Det är dessutom så att Falkenberg är lite av ett drömmotstånd för Djurgården, man har besegrat Falkenberg i sju raka matcher inför onsdagens möte – fyra av dem har man vunnit med fler än ett mål. Övertygande siffror, minst sagt.

Och därför kommer vi även att välja Djurgårdens sida, och gör detta på asianmarknaden där en intressant lina blivit identifierad. DIF (-1 asian handicap) klickas in till finfina 1.89x insatsen hos spelbolaget LeoVegas, och blir alltså vårt speltips från Tele2. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1.89
Bolag: LeoVegas (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming