speltips_skribent

Speltips Dagens Dubbel 1/2: Odds från Bundesliga & Championship

Vi lyfter fram dagens bästa dubbel här på Tipsmedoss.com, detta gör vi till finfina 2.29x insatsen hos No Account Bet.

Twitter Facebook

Spel nummer 1: Borussia Dortmund – Union Berlin: 1 (-1,5 asian) (1.66x)

Det är nästintill så att man enbart tittar på asianmarknaden när det kommer till Borussia Dortmund numer. Erling Braut Håland har kritat på för klubben och alltså gjort fem mål inom loppet av 60 minuter – ett otroligt facit som lär ge norrmannen en startplats på lördag.

Vi kan även tillägga att Borussia Dortmund har en smått otroligt målproduktion den här säsongen, här på hemmaplan är man alltså fortsatt obesegrade och gjort 31 mål på 9 matcher – mer än 3.00 mål per spelad match alltså. Också det otroligt.

Och i och med att Dortmund nu fått en fantastisk start på det nya året (två raka segrar och 10 gjorda mål) så är vi alltså helt övertygade om att de besegrar ett bortasvagt Union Berlin på lördag, faktum är att Union Berlin – tillsammans med Fortuna Dusseldorf – är de två lagen som skrapat ihop allra minst poäng på bortaplan. Därför blir Borussia Dortmund (-1,5 asian handicap) – till godkända 1.66x – spel nummer 1 i den här dubbeln!

Spel nummer 2: Leeds – Wigan: 1 (1.38x)

Äntligen Leeds! Efter tre raka poängtapp, och två raka förluster i Championship är nu Leeds äntligen tillbaka i vinnarspåret. De vände här närmst ett 2-0-underläge till en 3-2-seger mot ett formstarkt Millwall, och det var onekligen även välförtjänt.

Segern över Millwall innebär att Leeds numer infinner sig på en förstaplats i tabellen, de gick alltså om West Bromwich i veckan men det finns samtidigt inget utrymme som helst till att slappna av här framöver. Faktum är att de resterande lagen krupit allt närmre och numer skiljer det alltså bara fyra poäng mellan Leeds och ligatrean Nottingham Forest. Därför behöver Leeds fortsätta att vinna fotbollsmatcher här framöver, och här på lördag bjuds man på ett ypperligt läge till att göra så.

Wigan har inte alls fått saker och ting att stämma den här säsongen, de infinner sig först på en 22:a plats i tabellen – nästan 30(!) poäng efter Leeds. Nu vann de förvisso här senast, men faktum är att det här gänget bara vunnit en fotbollsmatch på bortaplan den här säsongen; 1-4-10, 13-26, lyder resultatraden. Vi klickar därför helt enkelt in en Leeds-seger till godkända 1.38x!

Tillsammans betalar dessa två spel fina 2.29x insatsen hos spelbolaget No Account Bet – dagens bästa dubbel!? Helt klart en het kandidat.

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 200 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr hos 888sport – få 600

888sport bjuder alla nya kunder på en 500-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Dortmund (-1,5 asian) & Leeds
Odds: 2.29
Bolag: No Account Bet (200 kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming