speltips_skribent

Speltips Crystal Palace – Leicester 28/12: Rek från Premier League

Boxing Day har passerat men det rullar på med matcher här från Premier League – speltips inför Crystal Palace – Leciester. 16:00!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BET365!

Twitter Facebook

Det intensiva spelschemat fortsätter för samtliga Premier League-klubbar och ett lag som verkar ha lite tufft med detta är just Crystal Palace, deras senaste resultat är ingen alls rolig läsning, utan vi konstaterar att laget noterats för fyra raka poängtapp inför måndagens fight, och numer infinner sig på en 13:e plats i tabellen.

Och som om det inte vore nog så har Crystal Palace förlorat två raka matcher inför mötet på måndag, med 7-0 mot Liverpool och 3-0 mot Aston Villa, siffror som sticker ut på alla sätt och vis, och addera därtill att Crystal Palace hade en man mer på banan mot Aston Villa i en hel halvlek – de gjorde både 2-0 och 3-0 med 10 man!

Crystal Palace kliver alltså in i måndags möte med allt annat än ett positivt formläge, ett ordentligt stukat lag är det vi har att göra med efter dessa katastrofala insatser och därför bör väl ändå tabellrean Leicester ha en god chans att vinna här, de mår trots allt bra och stod för en bra insats mot United senast när de lyckades komma tillbaka vid två olika tillfällen, ett styrkebesked ändå – att undvika förluster och bibehålla en bra tabellposition.

Bra värde!

Vi kommer inte ifrån att en tredjeplats i Premier League, efter 15 spelade omgångar är ett riktigt fint facit. Ett tydligt kvitto på att Leicester är att räkna med, speciellt nu när vi snart har tagit oss genom halva säsongen – 9 segrar 15 omgångar in är imponerande!

Det är dessutom så att Vardy fortsätter att göra mål, alltid en viktig detalj för ett lag som kämpar på i toppen av tabellen. Det är även en detalj som får det hela att väga över när det kommer till en investering i Leicester, faktiskt. Vardy har gjort 11 mål och 4 assist så här långt, och anfallaren tror vi blir avgörande på måndag också – så brukar det trots allt att se ut.

Leicester till två gånger degen är helt enkelt för bra för att låta bli en investering, speciellt när Crystal Palace alltså går så här svagt, med otroligt svaga insatser.

En Leicester vinst, till 2.00 x degen klickas in hos spelbolaget Bet365. Välkomstbonus tillgänglig här ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1250 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

No Account Bet: 100 kronor i bonus

Sätt in 100 kr hos No Account Bet – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.00
Bolag: Bet365 (1250 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: