speltips_skribent

Speltips Chelsea – Norwich 14/7: Inget snack om saken

Norwich har inget kvar att spela för när de ställs mot ett Champions League-jagande Chelsea. Bergsäker hemmaseger.

Twitter Facebook

Frank Lampard har gjort betydligt mer än vad som förväntades av honom i detta Chelsea den här säsongen, ett smått otroligt utfall får man konstatera i och med förutsättningarna och det ser alltså ut att bli Champions League-spel för deras del nästa säsong.

Leicester har som bekant börjat tappa fart efter coronauppehållet och Chelsea känns allmänt som ett mer pålitligt lag i dagsläget, så ser åtminstone vi på det hela när vi börjar närma oss slutet.

Nu föll Chelsea förvisso mot Sheffield senast, men de har vid ett flertal tillfällen tagit sig tillbaka från sådana smällar och det kommer de självklart att göra den här gången också, när seriens svagaste lag, tabelljumbon Norwich tittar förbi.

För precis som vi nämner så spelar Chelsea trots allt om en Champions League-plats, det är givetvis en ordentlig motivationsfaktor för hela klubben. Annorlunda ser det som bekant ut för Norwich, som längre inte har en möjlighet att nå säker mark i tabellen. De är alltså out, och därför tror vi också Chelsea besegrar sitt motstånd komfortabelt på tisdag.

Kombinationsspel till 1.64x

Det är väldigt tydligt att Norwich varit steget mindre än samtliga lag i den här serien säsongen 19/20, de har alltså nio poäng upp till närmsta motstånd, och har noterats för åtta raka förluster inför tisdagens möte på Stamford Bridge. Addera därtill att laget bara gjort två mål i dessa åtta matcher.

Därför är det inte helt fel att tro att Chelsea lyckas hålla nollan intakt i det här mötet, allting talar faktiskt för ett sådant scenario. Här närmst föll Norwich trots allt mot West Ham med hela 4-0, man har bevisligen helt slutat lira.

Vi väljer därför att klicka in Chelsea som vinnare i matchen, plus att de även håller nollan. Kombinationsspelet betalar godkända 1.64x insatsen hos spelbolaget Speedybet.

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway ger dig 100 SEK

Betway bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner och håller nollan
Odds: 1.64
Bolag: Speedybet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming