speltips_skribent

Speltips Chelsea – Bayern München 25/2: Tyskland vinner – igen

Leipzig besegrade Tottenham med 1-0 på bortaplan och här på Stamford Bridge finns alla anledningar att tro på en ny tysk seger.

Twitter Facebook

Champions League-finalen 2012, det var egentligen senast de här två lagen gjorde upp i en tävlingsmatch, förvisso ställdes man mot varandra i UEFA Super Cup (2013), men det går helt enkelt inte att undgå från att fokusera på den där finalen i CL lite extra. Chelsea vann det mötet efter straffar, och under tisdagen kommer det trots allt att finnas med ett par karaktärer som var med och upplevde den där kvällen, för nästan 10 år sedan.

Nu förvisso på tränarbänken men Frank Lampard var givetvis med och satte en av de avgörande straffarna i straffläggningen, samtidigt som Neuer, Müller och Boateng även då representerade Bayern München. Det är givetvis en trevlig detalj, som lär ge det här mötet lite extra glöd!

Men som bekant så händer det väldigt mycket inom fotbollen, det går onekligen jäkligt snabbt och Chelsea är inte riktigt idag, var de var den där magiska kvällen 2012 – ett av världens bästa fotbollslag.

Frank Lampard har som bekant ett nytt och spännande projekt på gång med unga lirare, samtidigt som Bayern i princip lyckats bibehålla den där kvalitén under alla år (det är Bayern trots allt). Det har möjligtvis inte riktigt varit frid och fröjd under alla perioder, men idag bör de väl trots allt anses vara en favoriterna till att vinna Champions League – enligt Unibet är i alla fall City störst favoriter, följt av just Bayern.

Skadeläget avgörande

Chelsea har som bekant lidit av ett flertal skador under de senaste veckorna, och kliver alltså inte in på Stamford Bridge med bästa möjliga förutsättningar, snarare tvärtom. Kante är fortfarande skadad och missar matchen, en detalj vi mycket väl tror kan komma att avgöra utfallet i den här matchen – Kante är viktig för detta Chelsea!

Utöver honom så saknas även Loftus-Cheek och Pulisic, men Chelsea får åtminstone tillbaka Tammy Abraham, vilket givetvis är en väldigt positiv nyhet – även fastän Giroud tog chansen och nätade senast!

Sule och Perisic missar samtidigt matchen för Bayerns del, Goretzka är ett frågetecken och ska bedömas under måndagen. Det är alltså allt, vilket innebär att Bayern kommer att ställa fram sitt bästa manskap på tisdagskvällen. Och med det sagt så tror vi även de besegrar Chelsea på Stamford Bridge, de är helt enkelt för bra i nuläget. Lewandowski gör mål på allt, Muller har i princip gjort 10 assist på 2 matcher, det är åtminstone känslan – tysken har varit helt fenomenal här på slutet!

Vi tycker den raka tvåan alltså är tillräckligt intressant för en investering, den klickas in till godkända 1.80x insatsen hos spelbolaget SpeedyBet! Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

200% upp till 1000 kr – hos ComeOn

Sätt in 500 kr, och få 1500 kr att spela för hos speljätten ComeOn.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.80
Bolag: SpeedyBet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming