speltips_skribent

Speltips Celtic – FC Köpenhamn 27/2: Tydlig skillnad

FC Köpenhamn har sett riktigt tröga ut efter juluppehållet i Danmark – räcker inte till i Skottland.

Twitter Facebook

FC Köpenhamn har fått allt annat än en bra start på 2020, det konstaterar vi i samband med deras senaste resultat i Danmark. Först och främst så föll FCK i sina två sista träningsmatcher (mot Norrköping och Aarhus), för att sedan förlora mot Esbjerg med 1-0 i ligaspelet. Det blev sedan 1-1 mot Celtic på Parken men här senast så misslyckades man alltså med att besegra Silkesborg, vilket betyder att man numer infinner sig hela nio(!) poäng efter Midtjylland i tabellen.

Det är därför med en svag form som FCK kliver in i torsdagens möte med, och annorlunda ser det minst sagt ut för Celtic, som bara kör så det ryker i den inhemska ligan. 10 segrar, av 11 möjliga är alltså ett faktum för skottarna, enda poängtappet – sedan i december månad – är krysset mot FCK och därför råder det inga som helst tvivel om vilket lag som är favoriter på Celtic Park under torsdagen.

Tittar vi närmre på hur Celtic faktiskt presterat här på hemmaplan den här säsongen, så är siffrorna minst sagt outstanding. De har alltså gått segrande ur 16, av 17 möjliga matcher här med ligaspelet och Europa League inräknat, och det är siffror som givetvis sticker ut. Vi räknar därför med att FCK upplever problem på torsdag, de har inte alls kommit in i det rätt här på slutet och har en del skador som oroar.

Celtic vinner

En stor anledning till att Köpenhamn gått så pass trögt som de gjort är alltså deras tunga skadeläge, Viktor Fischer, Robert Mudrazija, Jonas Wind och Nicolai Boilesen är samtliga skadade, samtidigt som Victor Nelsson och Ragnar Sigurdsson fortsatt är ett frågetecken inför torsdagens möte – tunga namn att ha uppsatta på en skadelista, minst sagt.

Och med det sagt så tror vi dessvärre FCK inte räcker till här i Skottland, en lirare som Fischer hade onekligen behövts i den här på förhand redan väldigt tuffa matchen och vi kommer därför att välja Celtics sida här.

I och med att Celtic har ett målsnitt här på Celtic Park, som landar på mer än 3.00 mål per spelad match, så säger känslan att Celtic bör vara kapabla till att besegra Köpenhamn med minst två baljor, asianmarknaden är därför utav intresse här.

Celtic (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – klickas in till det fina oddset, 2.08x – hos spelbolaget 888sport! Missa inte deras välkomstbonus: sätt in 100 kr, få 600 att spela för! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500% I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

200% upp till 1000 kr – hos ComeOn

Sätt in 500 kr, och få 1500 kr att spela för hos speljätten ComeOn.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.08
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming