speltips_skribent

Speltips Celta Vigo – Atletico Madrid 7/7: Hemmalaget går för det!

Celta Vigo säkrar vid seger ett nytt kontrakt i La Liga men riskerar samtidigt inte allt för mycket vid ett eventuellt nederlag. Öppen tillställning?

Twitter Facebook

Celta Vigo har ryckt upp sig ordentligt sedan återstarten, möjligtvis inga allt för imponerande resultat men man har onekligen sett till att göra det som krävs för att till slut lösa det där nya kontraktet. Celta infinner sig numer sex poäng från nedflyttningsstrecket och vi konstaterar därför att man högst troligt kommer att spela kvar i La Liga även nästa säsong.

Och därför förväntar vi oss trots allt att få bevittna ett harmoniskt Celta Vigo på tisdagskvällen, visst är det ett formstarkt Atletico som står för motståndet men nu när man har ett så pass stort gap mellan sig och Mallorca, så kan man entra banan med ett lugn som inte hade funnits där på samma sätt vid ett pressat läge. Det talar trots allt för Celta i det här mötet.

Man ska absolut heller inte glömma av att Celta Vigo, trots sin svaga tabellposition, är ett erkänt knepigt motstånd i den här serien. Det fick bland annat Barcelona erfara för lite mer än en vecka sedan när de tappade poäng här i Vigo, slutresultatet skrevs till 2-2 i den matchen. Celta Vigo har dessutom bara förlorat 2 av sina 12 senaste matcher i ligaspelet. Atletico får därför se upp här!

Sätter dit en balja?

Atletico Madrids defensiv behöver som bekant ingen vidare presentation, Simeone vet hur man strukturerar upp ett försvarsspel och även fastän Atletico stått för en betydligt sämre säsong i år, så har man alltså fortsatt bara noterats för 25 baklängesmål den här säsongen. Det är en otroligt fin siffra, även fastän deras målproduktion tagit ett kliv tillbaka.

Nu har Atletico dessutom växlat upp här sedan återstarten, de har noterats för fem segrar på deras sju senaste matcher samtidigt som de alltså är obesegrade. Det betyder att tredjeplatsen är intakt, och högst troligt blir det även Atletico som slutar bland dem tre främsta i år igen. De är Spaniens tredje bästa lag och så enkelt är det.

Men här på tisdag så förväntar vi oss alltså att Atletico stöter på en del problem, Celta är som sagt på uppgång och kan säkra ett nytt kontrakt, det är en ordentlig morot inför ett sådant här möte. Addera därtill att Celta gjort mål i fem raka matcher, därför tror vi man lyckas lösa minst en balja mot Atletico på tisdag. Atletico har trots allt bara hållit nollan intakt i 4 av sina 11 senaste matcher.

Med det sagt så klickar vi in BLGM – Ja. Målspelet betalar skyhöga 2.30x och är helt klart värt en slant. Ni hittar oddset hos Unibet. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100 SEK vid registrering

Få 100 kr direkt vid registrering hos Hajper.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 2.30
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming