speltips_skribent

Speltips Brighton – Manchester United 26/9: Rek från Premier League

Speltips och odds till Premier Leagues första match under lördagen, Manchester United jagar sin första trepoängare.

Twitter Facebook

Manchester United kliver in i lördagens möte en aning omskakade efter förlusten i premiären. Det blev alltså en 3-1-förlust mot Crystal Palace på Old Trafford, och det håller givetvis inte. Defensiven behöver skärpa sig ordentligt ifall United ska kunna utmana om en Champions League-plats i år igen, så är det.

Vi ska dock heller inte dra allt för stora slutsatser från det nederlaget, en premiär är trots allt en premiär och Palace hade trots allt 180 minuter av tävlingsfotboll i sig, inför den matchen. Sådant påverkar givetvis. Vi räknar därför med att få se en reaktion från United på lördag, det gäller att studsa tillbaka direkt här, annars riskerar man onekligen att hamna efter – Tottenham väntar dessutom i nästa omgång.

Dock är det så att United har en tuff uppgift framför sig på lördag, Brighton på Falmer Stadium är inte direkt en enkel uppgift, speciellt inte när Brighton nu kliver in i matchen med fyra fina insatser i ryggen. Förlust mot Chelsea i premiären förvisso, men där tycker vi Chelsea hade en del tur och i vår värld borde det mötet ha slutat annorlunda. Oavsett vad, en positiv insats från Brighton.

Men sedan den där premiären så har Brighton alltså hunnit med att vinna tre raka matcher, mot Portsmouth, Newcastle och Preston. Två av dem i EFL Cup, och mot Newcastle i ligaspelet – 3-0 slutade den matchen. Och givetvis tar Brighton nu med sig samtliga tre vinster in i lördagens möte, segrar stärker självklart ett kollektiv och vi räknar därför med att Brighton kommer att störa United på lördag.

Mål åt båda håll?

Tittar vi på resultaten mellan dessa lag från i fjol, så kan vi konstatera att United vann båda matcherna relativt komfortabelt till slut. 3-1 på Old Trafford och 3-0 på Falmer Stadium. Men så här tidigt in på säsongen så bör Brighton ha en betydligt större chans, speciellt efter Uniteds svaga insats senast.

Vi kommer dock inte att gå in på en Brighton-seger, utan det är snarare ett odds på målmarknaden som lockar här. Vi är helt övertygade om att Brighton kommer att hamna i målprotokollet på lördag, Uniteds försvar har bevisligen mycket att jobba på och Brighton har trots allt gjort 10 mål på sina 4 inledande fighter under säsongen 20/21. Även fastän det är mot svagare motstånd, så går det inte att komma från att offensiven mår bra.

Därför väljer vi att klicka in BLGM – Ja här, målspelet betalar godkända 1.76x insatsen hos spelbolaget Snabbare. Den raka tvåan betalar alltså mindre, och av premiären att döma så känns helt klart målspelet bättre. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.76
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming