speltips_skribent

Speltips Borussia M’gladbach – Schalke 28/11: Odds tips till 2.05x

Speltips och odds till mötet mellan Borussia M’gladbach och Schalke 04 den 28 november. Matchstart: 18:30.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Tabellsjuan Borussia M’gladbach ställs mot tabelljumbon Schalke 04 och här är säkerligen de flesta överens om vilket lag som ligger närmst en seger så här inför matchen – Schalke 04 är på väg ur högstaligan!

Det är smått otroligt hur illa klubben Schalke 04 har skötts under dem senaste åren, snack om topplaceringar i princip inför varje ny säsong men trots detta ett flertal botteninsatser och i slutändan även en svag tabellplacering. Och värre kunde det alltså bli. 

Schalke 04 agerar tabelljumbo efter åtta spelade omgångar och även fastän säsongen är ung, så konstaterar vi att laget kommer att få det tufft i år. Man är tillsammans med Köln dem två enda lagen i Bundesliga som ännu inte vunnit en match, utan följande resultatrad tillhör alltså Schalke; 0-3-5, 5-24(!). 24 insläppta baljor alltså, ett snitt som landar in på 3.00 insläppta mål per spelad match. Det är en minst sagt otrolig siffra, som bara bekräftar att det finns djupa problem hos klubben.

Gladbach vinner

Borussia M’gladbach har möjligtvis inte flugit i ligaspelet under inledningen, men vi tycker ändå att de har gjort det bra så här långt. Sex poäng från andraplatsen och Dortmund är inte alls uselt, utan vi är övertygade om att de kommer att vara med och slåss för en top 4 placering i år också.

Det är givetvis så att Champions League-spelet har tagit på krafterna, Gladbach toppar som bekant gruppen före Real Madrid, Shakhtar Donetsk och Inter, det tycker vi helt klart är ett kvitto på att man håller en hög klass. Addera därtill att både Real och Inter ska vara glada över att de överhuvudtaget fick med sig poäng mot Gladbach – även det en bekräftelse på hur bra Gladbach kan vara.

Vi räknar därför även med att Gladbach studsar tillbaka här i ligaspelet, det gjorde de egentligen redan i veckan då de besegrade Shakhtar med 4-0 här på hemmaplan. Men nu är det alltså dags att göra samma sak i Bundesliga – och motståndet är som sagt väldigt generöst.

Borussia M’Gladbach (-1.5 asian handicap) blir alltså vårt speltips härifrån, en tvåmålsseger är att räkna med då Schalke knappt har ett försvar. Spelet klickas in till fina 2.05 x insatsen hos spelbolaget SpeedyBet. 

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa 888sport: få 100 SEK extra

888sport ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.05
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: