speltips_skribent

Speltips Borussia M’gladbach – Hertha Berlin 27/6: Motivation och klass

Borussia M'gladbach är ett poäng ifrån Champions League-spel nästa säsong – löser en trea mot Hertha!

Twitter Facebook

Borussia M'gladbach har genomfört en fin säsong 19/20 och har nu alltså en Champions League-plats helt i sina egna händer när det bara återstår en ynka omgång att spela för. Och det här ska de väl inte kunna sjabbla bort?

Två poäng före Leverkusen infinner man sig alltså, och egentligen räcker ett poäng för Gladbach för att fjärdeplatsen ska vara säkrad. Man har en betydligt bättre målskillnad än tabellfemman, 9-0 kommer inte Leverkusen att vinna med. Det är alltså det som krävs ifall Gladbach kryssar.

Istället förväntar vi oss att se ett oerhört taggat Gladbach, de är det bättre laget i den här matchen och ställs mot ett motstånd som inte har någonting att lira för. Motivation slår klass brukar man säga, i detta avseendet vinner Gladbach på två fronter – och därför väljer vi också deras sida på lördag.

Gör mycket mål

Tittar vi närmre på hur Gladbach presterat i dem senaste omgångarna så kan vi alltså konstatera att laget gjort tre mål i två raka matcher, de har dessutom gjort tre, eller fler i tre av sina fem senaste matcher och det är alltså tydligt att man växlat upp här på slutet.

Nu missar förvisso Thuram matchen, samtidigt som Plea är ett frågetecken men faktum är att Gladbach har hyfsade ersättare till dessa herrar, de var exempelvis inte med senast heller när Gladbach satte dit tre mot Paderborn. Istället har Lars Stindl steppat fram, tysken har gjort tre mål på dem två senaste matcherna och placerar sig nu tvåa i den interna skytteligan. Gör han ett mål mot Hertha så är anfallaren delad etta.

Vi kommer därför att investera i Borussia M'gladbach på asianmarknaden, och mer exakt blir vårt speltips; Gladbach (-1.5 asian handicap), till finfina 1.91 gånger insatsen hos spelbolaget Snabbare. 2-0 och en säkrad CL-plats?

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 1500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

1000 kr i bonus hos Betway

Betway erbjuder alla nya kunder en 100-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.91
Bolag: Snabbare (1500 kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming