speltips_skribent

Speltips Borussia M’gladbach – FC Köln 9/2: Otroligt värde identifierat

Borussia M'gladbach är fortsatt ligans starkaste lag när det kommer till siffrorna på hemmaplan – 8 segrar av 10 möjliga är ett faktum!

Twitter Facebook

Ordningen är återställd i Bundesliga när vi konstaterar att Borussia M'gladbach numer infinner sig på en fjärdeplats i tabellen. Tabelletta agerade man inte alls för längesedan, men så småningom så har man – som väntat – tappat mark i toppen. Dock inte allt för mycket.

Faktum är att Borussia M'gladbach, i allra högsta grad fortsatt är med och slåss om en topplacering, de placerar sig enbart tre poäng efter Bayern München samt två poäng efter Leipzig. Och det är onekligen ett bättre utfall, än vad man på förhand hade trott, så här efter 20 spelade omgångar. Gladbach är bevisligen att räkna med!

Och precis som ingressen antyder, så är faktiskt Gladbach fortsatt Bundesligas bästa lag när det kommer till siffrorna på hemmaplan. Alla topplag har lirat lika många matcher på hemmaplan, och Gladbach har alltså gjort det bäst med sina åtta segrar. Blott en förlust har det bara blivit dessutom, och därför är vi även inne på att FC Köln får det tufft här på söndagseftermiddagen.

Hemmaplansfördelen avgör

FC Köln har gjort det riktigt bra i Bundesliga under de senaste veckorna, och vi konstaterar alltså att de vunnit fem av sina sex senaste ligamatcher. Det är ett otroligt facit för ett lag som huserar först på en 14:e plats i tabellen, men!

Fyra av dessa fem segrar har Köln noterats för på hemmaplan, siffrorna ser annorlunda ut på bortaplan och därför tror vi även hemmaplansfördelen kommer att spela en avgörande roll här på Borussia Park. Köln har trots allt förlorat 7 av 10 bortamatcher den här säsongen – enbart två lag är sämre!

Visst kommer Kölns form boosta deras insats i söndagens möte, men i slutändan så tror vi starkt på att Gladbach löser en trea här. Och därför måste det fina oddset utnyttjas på hemmalaget, vi klickar in den raka ettan till fina 1.71x insatsen hos spelbolaget Bethard.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 1000 kr i bonus

Betfair bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.71
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming