speltips_skribent

Speltips Borussia Dortmund – Stuttgart 12/12: Dags att studsa tillbaka

Borussia Dortmund har en förlust och ett kryss på dem två senaste omgångarna i Bundesliga – dags för en trea?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Borussia Dortmund säkrade gruppvinsten i Champions League i veckan efter att ha besegrat Zenit St Petersburg med 2-1 i Ryssland, en bra insats men nu gäller det direkt att ladda om och se till att studsa tillbaka även här i ligaspelet – tre pinnar är det enda som räknas här hemma mot Stuttgart.

Borussia Dortmund har som sagt tappat poäng i två raka omgångar här i Tyskland, det betyder att de numer agerar tabellfyra – bakom Bayern, Leverkusen och Leipzig. Inte alls ett förödande resultat, utan Dortmund är fortfarande i allra högsta grad involverade i toppstriden, ligaledaren Bayern placerar sig bara fyra poäng före.

Och nu när Dortmund inte har något Champions League att fokusera på framöver, så räknar vi med att de är betydligt mer jämna i sina insatser här i seriespelet, de har blandat och gett på slutet, med tre poängtapp på dem fem senaste omgångarna, men nu blir det högst troligt ändring på det – och högst troligt även en vinst på lördag.

Dortmund vinner – till slut

Stuttgart ska ha all cred för sin positiva inledning på säsongen 20/21, för faktum är att de bara förlorat en av sina nio senaste matcher här i Bundesliga och den förlusten kom dessutom mot självaste Bayern München. Det är ett minst sagt övertygande facit, även fastän man alltså inte ställts mot lag som Leipzig, Gladbach och Dortmund ännu.

Så det gäller onekligen för Dortmund att hitta rätt här ifall det hela ska resultera i en trepoängare, en bra insats krävs för uppenbarligen så ställs man mot ett svårslaget gäng, som är inne i en bra period och som dessutom kliver in med ett självförtorende.

I slutändan så har vi dock svårt att se att Dortmund ska tappa nya poäng här på hemmaplan, det är dessutom sällan Dortmund tappar poäng i tre raka omgångar här i Bundesliga, och de är väl medvetna om att lördagens möte är av kategorin en måstematch. Nu har man trots allt även en vinst med sig in här, och trean över Zenit var en ordentlig moralboost i och med att Dortmund vände den matchen från 1-0, till 1-2 inom loppet av några minuter – i slutet av matchen. En boost för laget, helt klart.

Vi väljer därför att klicka in den raka ettan här till godkända 1.50 x insatsen hos spelbolaget 888sport. Tillräckligt bra, och fungerar alldeles utmärkt i en dubbel.

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.50
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: