speltips_skribent

Speltips Athletic Bilbao – Real Madrid 5/7: Närmar sig ett ligaguld

Athletic Bilbao blir en tuff nöt att knäcka men visst står Real Madrid där som vinnare efter 90 spelade?

Twitter Facebook

Real Madrid närmar sig ett ligaguld med stormsteg efter att ha noterats för sin sjätte raka seger i torsdags. Getafe besegrade med 1-0 till slut efter en knepig tillställning, där Getafe onekligen var nära att få med sig poäng från Alfredo di Stéfano Stadium. Styrkan hos Real ligger helt klart i att man till slut ändå vinner den matchen via en straff av Ramos. Som en mästare gör.

Segern innebar alltså att Real drog ifrån Barcelona, numer skiljer det fyra poäng klubbarna åt i tabellen vilket givetvis gör Real Madrid till stora favoriter att vinna sin första ligatitel sedan 2017. Man har dessutom en stor fördel i att ha plockat fyra poäng mot just Barca, vilket betyder att man vinner ligan ifall båda lagen hamnar på lika många poäng. Allting talar för Real i dem avslutande omgångarna!

Det går heller inte att bortse från det faktum att Real Madrid har ett väldigt trevligt spelschema kvar, Athletic Bilbao är möjligtvis – på pappret – den tuffaste motståndaren här framöver och därför är Real väl medvetna om vad en seger i söndagens möte betyder – vi vågar påstå: ett säkrat ligaguld. Vi utgår därför ifrån att vi får bevittna ett oerhört fokuserat bortalag, Zidane roterar alltid kraftigt och har därför ett utvilat gäng i princip i varje match. Alla bidrar. Dessutom så har man väldigt motiverade spelare som inte vunnit ett ligaguld på länge – vissa har ingen titel alls. Det är en stor morot.

Real Madrid vinner

Athletic Bilbao är på alla sätt och vis ett knepigt motstånd, som absolut inte ska underskattas, speciellt inte här på San Mames där man bland annat besegrat FC Barcelona (två gånger om den här säsongen), Villarreal och Sociedad. Man har även plockat poäng mot Atletico Madrid och är alltså ett erkänt hemmastarkt lag.

Det kommer bevisligen att bli en tuff utmaning för Real Madrid det här, för Bilbao har väldigt fina siffror här hemma. De har alltså bara förlorat tre matcher här på hemmaplan och är dessutom det laget i La Liga som släppt in minst mål, blott 9 insläppta har man på 16 hemmamatcher. En tuff nöt att knäcka! En stor variation i anfallsspelet blir därför en nyckel här för Zidane.

Den nyckeln tror vi Zidane alltså lyckas trolla fram, och därför kommer vi även att investera i Real Madrid på söndag. De är så pass bra nu och är trots allt inne i en riktigt fin period med sex raka segrar. Skadeläget ser även det riktigt bra ut. Den raka tvåan blir därför vårt speltips härifrån, till godkända 1.62 gånger insatsen hos spelbolaget Hajper. Fungerar alldeles utmärkt i en dubbel. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 100 kr freebet

Betfair bjuder alla nya kunder på ett freebet till ett värde av 100 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.62
Bolag: Hajper (100 kr bonus)
Spelstopp: 14:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming