speltips_skribent

Speltips Aston Villa – Liverpool 4/10: Ställer till det för gästerna?

Aston Villa har fått en fin start med två segrar av två möjliga inför söndagens möte – kan de orsaka problem för Liverpool?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS MR GREEN!

Twitter Facebook

Ett gott självförtroende ska aldrig underskattas inom fotbollen, så är det och när Aston Villa nu kliver in i söndagens möte gör man detta boostade efter vinsterna över Sheffield United och Fulham. Dessutom är noll insläppta ett faktum för laget, vilket givetvis bara är positivt inför en fight mot Liverpool.

Sen råder det självklart en stor skillnad i kvalité när vi jämför Aston Villa med Liverpool, även Liverpool har fått en perfekt start och har tre raka segrar inför söndagens möte. Tillskillnad från Aston Villa har Liverpool dessutom stött på betydligt tuffare motstånd, Chelsea och Arsenal bland annat.

Därför talar självklart det mesta för att Liverpool vinner den här matchen, de har dessutom slagit Aston Villa i fem raka matcher i Premier League, även fastän det satt långt inne i fjol, då det krävdes en balja från Mane i den 94:e matchminuten för att segern skulle bli ett faktum.

Tre pinnar lär det åtminstone bli för Liverpool, men vi räknar med att Aston Villa skapar målchanser på söndag. Klopps mannar har trots allt släppt in fyra mål på dem tre inledande matcherna och har inte alls varit lika stabila som i början på fjolårets säsong.

Odds från målmarknaden

Sadio Mane kommer inte till spel på söndag i och med att han testats positiv för corona. Detsamma gäller Thiago. Matip och Oxlade-Chamberlain är fortfarande skadade. Positivt för Liverpool är dock det faktum att Henderson ser ut att vara tillbaka. Han lär inte starta men kommer att finnas med på bänken. För Aston Villas del missar Nyland, Engles, Wesley och Heaton matchen.

Med det sagt så kommer vi alltså att kliva in på målmarknaden här då vi anser Aston Villa ha en god chans till att hamna i målprotokollet. Det är alltså BLGM – Ja, vi är intresserade av, spelet betalar fina 1.74 x degen hos spelbolaget Mr Green.

3-1 till Liverpool känns som ett väntat utfall här, vi höjer även ett litet varningsfinger för Grealish som kritade på ett nytt kontrakt med Aston Villa för ungefär två veckor sedan – en spelare att hålla ett extra öga på. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Testa 888sport: få 100 SEK extra

888sport ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.74
Bolag: Mr Green (100 kr freebet)
Spelstopp: 20:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming