speltips_skribent

Speltips Arsenal – Southampton 16/12: Ödesmatch för Arteta

Vad händer med Arteta ifall Arsenal förlorar igen? Och dessutom på Emirates Stadium. Spännande förutsättningar, minst sagt.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS MR GREEN!

Twitter Facebook

Krisen är på alla sätt och vis ett faktum för klubben Arsenal efter hemmaförlusten mot Burnley. Det var Arsenals sjunde(!) förlust i Premier League den här säsongen vilket i sin tur betyder att vi finner dem först på en 15:e plats i tabellen.

Det som alltså såg så lovande ut inför säsongen 20/21 är som bortblåst just nu och det går inte att komma från att Arteta hänger löst, trots att spanjoren var – eller fortfarande är – en långsiktig plan. Resultatraden 4-1-7, 10-15 håller helt enkelt inte.

Därför är det onekligen ett pressat Arsenal vi har framför oss på onsdag, tre pinnar är onekligen ett måste här på Emirates när Southampton tittar förbi. Det är dock högst oklart ifall man faktiskt löser uppgiften, Southampton är riktigt bra just nu och vi kommer inte ifrån att det mesta faktiskt talar för att Arsenal tappar poäng i den här matchen. Så är det.

Southampton infinner sig trots allt på en fjärdeplats i tabellen med två raka segrar på kontot. De har en positiv målskillnad och redan säkrat sju vinster den här säsongen, det betyder dessutom att man bara placerar sig två poäng efter ligaledaren Tottenham. Så i vår värld bör Southampton till och med kliva in här som favoriter, och alltså inte Arsenal som spelbolagen menar på ligger närmre segern.

Southampton plusspelas

Vi nämnde att Southampton har radat upp två raka segrar inför det här mötet, men siffrorna är faktiskt mer imponerande än så. Southampton har alltså bara förlorat 1 av sina 10 senaste matcher i ligaspelet, den förlusten kom dessutom mot United, en match Southampton hade en 2-0-ledning i, tills Cavani blev inbytt.

Vi alla minns vändningen, slarvigt av Southampton att tappa den ledningen givetvis, men samtidigt ett styrkebesked att direkt studsa tillbaka i omgången efter. Här närmst gjorde man dessutom historien kort med Sheffield när man vann med 3-0.

Att Southampton är på riktigt den här säsongen kommer vi inte ifrån, de har en superintressant tränare i Hasenhüttl och dagsformen är väldigt bra. ALLT talar helt enkelt för att det blir poäng mot Arsenal på onsdag, ja till och med det faktum att matchen spelas på Emirates – Arsenal har förlorat fyra raka matcher här.

Southampton (+0.25 asian handicap) – halvvinst på spelet ifall matchen slutar oavgjort – klickas in till fina 1.90 x degen hos spelbolaget Mr Green.

 RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (+0.25 asian handicap)
Odds: 1.90
Bolag: Mr Green (100 kr freebet)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: