speltips_skribent

Speltips AC Milan – Parma 15/7: Tydlig skillnad just nu

Parma har bara noterats för ett poäng på dem fem senaste omgångarna i Serie A. Annorlunda ser det ut för AC Milan, som går för samtliga tre pinnar.

Twitter Facebook

Om Parma ser ut att ha checkat ut från säsongen 2020, så har Milan gjort precis det motsatta, laget har bevisligen växlat upp här på slutet och är i sin tur ute efter femteplatsen i tabellen. Att sluta före Napoli och Roma är givetvis en målsättning för deras del när det nu bara återstår sex omgångar att spela.

Milan kliver alltså in i onsdagens möte med fyra segrar på dem sex senaste omgångarna, de är dessutom obesegrade sedan återstarten av Serie A. Det är även på sin plats att lyfta fram det faktum att de ställts mot klubbar som Roma, Lazio, Juventus och Napoli, fyra tunga fighter man alltså plockat tre segrar i. Ett styrkebesked, minst sagt.

Det är därför ingen större överraskning att AC Milan målas upp som stora favoriter när ett formsvagt Parma tittar förbi. Parma har inte alls fått det att stämma här på slutet, de har släppt in två mål eller fler, i fem raka matcher inför onsdagens möte. Addera därtill ett ynka poäng på dem fem senaste omgångarna. Det lär därför bli ett nytt nederlag i Milano.

Odds från asianmarknaden

Trots Parmas usla siffror under dem senaste veckorna så riskerar de alltså inte att åka ur Serie A, man har hela 11 poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket och därför talar även motivationsfaktorn för AC Milan i det här mötet. Det ligger trots allt en del prestige i att sluta bland dem fem främsta i den här serien.

Vi kommer därför att välja Milans sida på onsdag, och gör alltså detta på asianmarknaden där en intressant lina blivit identifierad. Att Milan besegrar Parma med två mål eller fler ser vi som ett givet utfall i och med Parmas svaga defensiv. Milan har dessutom gjort otroliga 17 mål på sina 6 senaste matcher.

Milan (-1.25 asian handicap) blir därför vårt speltips från San Siro, spelet betalar finfina 2.01x insatsen hos spelbolaget Unibet. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100 SEK vid registrering

Få 100 kr direkt vid registrering hos Hajper.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.01
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 19:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming