speltips_skribent

Europatipset 9/8: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset vecka 32! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi vårt system.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 32! Nordisk fotboll för hela slanten, från Sverige och Norge. En tuff kupong, som i sin tur resulterar i ett 512 raders system med 9 halvgarderingar. Hela analysen finner ni precis här nedanför! Stort lycka till.

europatipset tips 98

 TILL EUROPATIPSET!

1. Djurgården – Hammarby, 1X

Hammarby kommer närmst från en tveksam insats mot Falkenberg och det väcker givetvis frågetecken kring vad status är på dem. Annorlunda ser det ut för Djurgården som går från klarhet till klarhet efter en svag inledning på säsongen. 1X bör räcka – Djurgården är det bättre laget.

2. Falkenberg – Malmö FF, 1 2

Allting talar för att Malmö FF besegrar Falkenberg men vi kan inte bortse från det faktum att Falkenberg har en unik förmåga att göra fotbollslag sämre. De kliver dessutom in boostade här efter poängen mot Hammarby och segern över Örebro. Vi testar gaffeln och håller en extra tumme för Falkenberg – även fastän det högst troligt blir gästerna som drar det längsta strået!

3. Mjällby – AIK, X2

AIK är numer ett bottenlag i Allsvenskan men det tror vi, så småningom kommer att förändras. Vi har väldigt svårt att se att de ska fortsätta förlora fotbollsmatcher på det här viset, man är en storklubb och kommer att vakna till liv – det gäller bara att få pusselbitarna på plats med Grzelak vid rodret. Det blir minst kryss mot Mjällby!

4. Örebro – Göteborg, 2

Göteborg har radat upp 8 raka matcher utan att vinna vilket givetvis talar emot att de besegrar Örebro i det här mötet. Vi har dock en känsla av att det sena målet mot Östersund kan ha gett dem kraft inför det här mötet. Göteborg är i grund och botten bättre än Örebro och det är dessutom bara en tidsfråga innan man vinner en match igen. Vi testar spiken!

5. Häcken – Kalmar, 1X

Häcken besegrade Norrköping här närmst, en insats som bara bekräftar deras fina höjd och potential i år. Vi finner de numer på en femteplats i tabellen och de har blott fyra poäng upp till andraplatsen. Alm har något bra på gång i år och Häcken känns pålitliga, därför utgår vi givetvis från ettan i match nummer 5 men adderar till krysset eftersom att det tecknet rensar riktigt bra – ensamma på 13 rätt är målet!

6. Östersund – Elfsborg, 1 2

Elfsborg går från klarhet till klarhet och är numer tabelltrea i Allsvenskan, detta efter 13 spelade omgångar vilket givetvis är ett kvitto på att man fått till det under inledningen. Vi tror alltså starkt på detta Elfsborg i år, de har ett flertal fina lirare och känns självklara i sina insatser, därför ställer vi ut tvåan först i match nummer 6. Östersund är dock knepiga och därför lockar även värdet på dem – Elfsborg är streckade till 57%. Gaffel!

7. Örgryte – Trelleborg, 1X

Örgryte har noterats för poäng i tre raka omgångar inför söndagens möte mot Trelleborg vilket får oss att tro på ytterligare poäng för deras del. Defensiven har sett betydligt bättre ut med två insläppta på tre matcher och det är en förutsättningar för att man ska börja klättra i tabellen. Ett Trelleborg bör man därför kunna besegra här på hemmaplan.

8. Stabaek – Odds, X2

Odds BK har radat upp segrar här på slutet och jagar mer exakt sin fjärde raka seger på söndag. Annorlunda ser formen minst sagt ut hos hemmalaget vilket får oss att klicka in X2. Det här är ett möte Odds BK plockar minst ett poäng i.

9. Aalesund – Viking, X2

Tabelljumbon Aalesund har radat upp förluster under inledningen och står alltså redan på 8 förluster, 12 omgångar in i seriespelet, addera därtill att man bara gått segrande ur ett möte. Viking har heller inte övertygat men plockar minst ett poäng mot det här svaga motståndet.

10. Kristiansund – Start, 1

Kristiansund har fått en bra start på säsongen i Norge och har dubbelt så många poäng som Start efter 12 spelade omgångar. Det säger i princip allting om skillnaden här, hemmalaget är bättre och bör därför också vinna matchen. SPIK.

11. Mjöndalen – Haugesund, 2

Mjöndalen har inte alls fått saker och ting att funka under inledningen vilket har resulterat i att man tappat poäng i 8 av sina 12 inledande fighter. 8 förluster är dessutom ett faktum. Med det sagt så väljer vi bortalagets sida, Haugesund är på uppgång och kliver in i matchen med självförtroende. Spik.

12. Strömsgodset – Sandefjord, 1X

Det skiljer inte alls många poäng Strömsgodset och Sandefjord åt i tabellen men tittar vi närmre på hur Sandefjord presterat på bortaplan så är det hela väldigt tydligt, de plockar majoriteten av sina poäng på hemmaplan. 5 förluster på 6 bortamatcher. 1X bör därför räcka här, Strömsgodset har trots allt bara förlorat en match på hemmaplan.

13. Rosenborg – Sarpsborg, 1

Rosenborg är i grund och botten det bättre laget av dessa två, man har möjligtvis inte fått allting att fungera under inledningen men är alltid starka på sin hemmaplan. Sarpsborg blir en tuff nöt att knäcka men i slutändan så kommer Rosenborg högst troligt att gå segrande ur det här mötet. Vi testar spiken!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Europatipset tips:

Speltips: 512 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:29
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming