europatipset tips

Europatipset 28/10: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset onsdag, vecka 44. Stor analys av alla 13 matcher, systemförslag och tips till varje enstaka fight.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 44, med fotboll från UEFA Champions League! Samtliga matcher från onsdagen finns med på kupongen, och Svenska Spel klämmer även in Häcken – DIF här, och slutligen också fotboll från Championship. En väldigt trevlig onsdag med andra ord, och som alltid, så klickar vi in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Stort lycka till!

europatipset vecka 44

 TILL EUROPATIPSET!

1. Juventus – Barcelona, 1X2

Varken Juve eller Barcelona har övertygat under inledningen vilket får oss att helgardera match nummer 1. Så enkel är analysen, det går helt enkelt inte att lita på dessa två lag just nu, och därför kan den här matchen också sluta lite hur som helst. 

2. Manchester United – Leipzig, X2

Vi räknar absolut inte bort Leipzig från det här mötet, de toppar Bundesliga och gick även segrande ur CL-premiären när man besegrade Basaksehir tryggt. Det här är ett gäng att lita på i vår bok, de är lite av ett ångvält trots allt, och därför väljer vi X2.

3. Krasnodar – Chelsea, 1 2

Chelsea är givetvis stora favoriter till att vinna här men det är en av anledningarna till varför vi väljer att ha med ettan här. Vi tycker ändå Krasnodar (10%) har en fin höjd, den ryska ligan är absolut inte usel och Chelseas försvar är samtidigt alltid ett frågetecken. Gaffeln testas.

4. Basaksehir – PSG, 2

Inget snack om saken här, vi räknar med att Basaksehir plockar noll, eller möjligtvis ett poäng i det här gruppspelet och därför kommer PSG att vinna det här mötet. De är större, bättre och starkare, och bör därför också vinna den här matchen någorlunda komfortabelt. Spara på era tecken!

5. Club Brugge – Lazio, X2

Att Lazio skulle gå och besegra Dortmund i Tyskland trodde vi inte, men nu plockade man dessutom en komfortabel trea där borta, och följde även upp den segern genom att besegra Bologna i helgen. Positiv period här framöver möjligtvis? Vi tror detta, åtminstone att man plockar poäng mot Club Brugge på onsdag. X2.

6. Sevilla – Rennes, 1

Sevilla har inte vunnit någon av sina fyra senaste matcher, sett till alla tävlingar, men här bör man trots allt ha en god chans att studsa tillbaka. Erfarenheten, kvalitén och hemmaplansfördelen talar för Sevilla, tre tillräckligt tunga faktorer som får oss att spika spanjorerna. Vamos!

7. Dortmund – Zenit, 1

Vi har väldigt svårt att se att Zenit ska kunna störa Dortmund här på hemmaplan, dels för att man förlorade mot Club Brugge där man är som allra starkast, hemma i Ryssland och även för att man följde upp det nederlaget med ytterligare en förlust i helgen, mot Rubin Kazan. Deras fina form från inledningen på 20/21 har fått sig en ordentlig smäll, och nu ställs man mot ett offensivt starkt Dortmund. Nej det här kan väl bara sluta på ett sätt? Dortmund måste vinna dessutom. Spik!

8. Ferencvaros – Dynamo Kiev, X2

Ferencvaros är i vår bok det sämsta laget i årets upplaga av Champions League, och därför väljer vi helt enkelt Dynamo Kievs sida i det här mötet. Den ukrainska klubben har betydligt mer erfarenhet från dessa sammanhang, och är dessutom det bättre laget. X2 bör därför räcka gott här.

9. Häcken – Djurgården, 1X

Häcken har fortfarande bara förlorat en match på Bravida den här säsongen, och de är även obesegrade i fyra raka matcher, vilket får oss att tro på att de orsakar ett poängtapp för DIF:s del. Djurgården är förvisso på uppgång med två raka segrar, men här blir det väldigt tufft. Vi testar 1X.

10. Preston – Millwall, 1

Preston har ännu inte vunnit en match på hemmaplan men här bör de onekligen ha en god chans att göra det. Två raka segrar är ett faktum för deras del, samt så har man tre segrar på dem fyra senaste omgångarna. Nu bör man kunna plocka den första här hemma. Spik!

11. Bournemouth – Bristol C, 1X

Bournemouth är fortfarande obesegrade i Championship sju omgångar in i seriespelet, samtidigt som Bristol är på väg ner efter att ha öppnat upp starkt med fyra raka segrar. Nu är istället tre raka poängtapp ett faktum för deras del, och därför väljer vi helt enkelt hemmalagets sida. Bör åtminstone plocka poäng här!

12. Birmingham – Huddersfield, X2

Birmingham står fortfarande på en seger sju omgångar in i seriespelet och här närmst har man alltså bara noterats för ett ynka poäng på dem tre senaste omgångarna, insatser som onekligen väcker frågetecken. Huddersfield, som vunnit tre av sina fem senaste matcher bör ha en god chans att hämta hem nya poäng här.

13. Luton – Nottingham, 1X

Vidöppen tillställning i vår bok, båda lagen blandar och ger väldigt mycket och vi har dessvärre ingen budget för ytterligare en helgardering. Vi väljer därför 1X, och går på hemmaplansfördelen. Allt som oftast fungerar detta i Championship, och Luton har dessutom vunnit två av sina tre inledande fighter här hemma. Vi höjer dock ett varningsfinger för Nottingham.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:54
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming