speltips_skribent

Europatipset 16/2: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset vecka 7! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 7. Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Superligaen och Ligue 1, det är vad Svenska Spel bjuder på den här söndagen. Och wow, vilken knepig kupong vi har framför oss den här veckan! I princip samtliga möten är öppna så här på förhand, bortsett från möjligtvis en, eller två fighter. Med det sagt så klickar vi in ett 512 raders system, med 9 halvgarderingar. Stort lycka till!

europatipset tips

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

1. Arsenal – Newcastle, 1

Arsenal-spelarna har slutit upp under de senaste dagarna och uttalat sig kring att allting är bättre, och tydligare under Arteta. Därför behöver vinsterna börja komma nu, annars blir det en jäkligt jobbig säsong för Arsenal det här. De har åtta poäng upp till sjätteplatsen, och därför måste(!) Newcastle besegras på söndag – ett annorlunda utfall är inte acceptabelt i det här läget.

2. Aston Villa – Tottenham, X2

Aston Villa har noterats för poäng i 7 av sina 12 hemmamatcher den här säsongen, därför kan de onekligen ställa till det för Tottenhams del här på Villa Park. Men! Tottenham är inne i en fin period och placerar sig numer bara två poäng ifrån en Champions League-plats – plockar åtminstone poäng här?

3. Lazio – Inter, 1X

Tack för underhållningen Serie A! Och vi konstaterar alltså direkt att det här mötet, i princip är omöjligt att förutse så här på förhand – små detaljer kommer att avgöra den här bataljen. Inter har varit otroliga på bortaplan i år och är alltså fortsatt obesegrade (9-2-0). Lazio? De har 9-3-0 här på Stadio Olimpico. Med det sagt? Vi tror lite mer på Lazio och Immobile! 1X.

4. Cagliari – Napoli, 1 2

Napoli besegrade förvisso Inter i Coppa Italia här senast men i ligaspelet har det sett helt annorlunda ut, de föll mot Lecce med 3-2 på Stadio San Paolo i förra veckan och ett sådant resultat går inte att blunda för. Cagliari (14%) kan vinna den här matchen. Vi testar!

5. Sampdoria – Fiorentina, 1X

Fiorentina har enbart besegra Sampdoria vid ett tillfälle här på bortaplan sedan sju år tillbaka, och därför har vi alltså väldigt svårt att se att de ska kunna säkra en trea här, i det skicket de är i nu. 1X bör räcka gott här, Fiorentina har dessutom noterats för tre raka förluster.

6. Sassuolo – Parma, 1X

Möjligtvis går det att argumentera för att Sassuolo haft ett generöst spelschema under de senaste veckorna, men det tillfället har Sassuolo tagit vara på och skrapat ihop 10 poäng på de 4 senaste omgångarna. Det är en jäkla boost av självförtroende, addera därtill att man besegrade Roma i sin senaste hemmamatch (4-2). Parma har samtidigt bara noterats för två segrar på dem sju senaste omgångarna i Serie A. 1X!

7. Eibar – Real Sociedad, X2

Real Sociedad är bättre än Eibar och har gjort det fantastiskt bra under de senaste veckorna, men de har samtidigt blivit matchade hårt och därför väljer vi att skicka med det mittersta tecknet när ett klurigt Eibar agerar värd. Eibar har dessutom noterats för poäng i mer än hälften av sina matcher på Estadio Municipal de Ipurua.

8. Athletic Bilbao – Osasuna, 1X

Osasunas vanligaste utfall här på bortaplan är det oavgjorda resultatet, och det har att göra med att de till stor del fokuserar på defensiven när de agerar det gästande laget. Bilbao har samtidigt bara gjort 14 mål på 11 hemmamatcher, de tenderar att ha svårt med att få hål på sitt motstånd. Därav 1X!

9. Mainz – Schalke, 1 2

Schalke 04 är bevisligen opålitliga vilket onekligen bekräftades när tabelljumbon Paderborn plockade en pinne mot dem på bortaplan. 1-1 slutade den matchen. Mainz, som närmst kommer från en seger – en match Quaison gjorde hattrick i – tror vi därför kan fälla detta Schalke. Gaffel – Mainz har noll kryss i Bundesliga så här långt!

10. Odense – Bröndby, 1

Danska ligan är tillbaka efter ett två månaders uppehåll, och även det här är egentligen en vidöppen tillställning. Vi går dock på hemmaplansfördelen och spikar Odense, som trots allt vunnit hälften av sina matcher här hemma. Bröndby är möjligtvis snäppet vassare, men har samtidigt förlorat fem av nio bortamatcher. Vi testar!

11. Reims – Rennes, 1X

Rennes stod för en tveksam insats mot Brest på hemmaplan i den senaste ligaomgången, 0-0 slutade matchen vilket innebär att man nu noterats för två raka poängtapp i Ligue 1. Reims är samtidigt ett väldigt klurigt motstånd här på hemmaplan, 7 av deras 12 matcher har resulterat i ett oavgjort resultat – blott två förluster har man dessutom. Vi klickar in 1X! Bra värde på ettan.

12. Lille – Marseille, 1

Marseille hade radat upp 16(!) raka matcher utan att förlora inför onsdagens cupfight mot Lyon. Den matchen förlorade man dock, och här på söndag väntar nu ytterligare en tuff motståndare i Lille. Lille har vunnit 9 av 12 matcher på hemmaplan och bara förlorat ett möte – mot PSG. Därför tror vi Marseille noteras för ytterligare ett nederlag, så tenderar det att bli trots allt – efter en jäkligt imponerande svit som tagit slut. Ta med det mittersta tecknet ifall ni har budgeten till det.

13. Brest – Saint Etienne, 1

Saint Etienne har haft en tuff säsong så här långt och infinner sig först på en 15:e plats i tabellen, med fem poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket. Addera därtill att laget förlorat 8 av 12 bortamatcher, därför testas ettan här. Budgeten räcker heller inte till för fler tecken, det är en riktigt tuff kupong det här, men vi hoppas givetvis på det bästa!

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen. Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong.

 TILL SVENSKA SPEL!

No Account Bet har Sveriges bästa omsättningskrav

En 100-procentig välkomstbonus, upp till 200 kr med omsättningskravet 1x! Dessutom oddset; 1,00. Stort lycka till!
Prova No Account Bet.

Europatipset tips:

Speltips: 512 raders
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming