europatipset tips

Europatipset 13/12: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag, vecka 50. Stor analys av alla 13 matcher, systemförslag och tips till varje enstaka fight.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 50, med fotboll från dem bästa fotbollsligorna i Europa – från Premier League, Serie A, Ligue 1, La Liga och Bundesliga. Ett flertal spännande fighter den här söndagen, studsar Arsenal tillbaka, och får vi se Zlatan igen? Detta, och mycket mer. Och med det sagt så sparkar vi igång analysen – en analys som resulterar i ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering.

europatipset tips

 TILL EUROPATIPSET!

1. Fulham – Liverpool, X2

Liverpool har bara vunnit en av sina fem bortamatcher i Premier League under inledningen och det sticker givetvis ut. Det måste vi ta hänsyn till här, trots att motståndet för den här dagen är bottenlaget Fulham. Krysset plockas med. 

2. Crystal Palace – Tottenham, X2

Tottenham fortsätter som bekant att gå starkt och infinner sig i topp av tabellen tillsammans med Liverpool, därför måste man i princip utgå från tvåan här, men vi höjer ett litet varningsfinger för Crystal Palace, som är ett erkänt tufft motstånd. Kan bli knepigt det här för Spurs. X2!

3. Arsenal – Burnley, 1

Det är möjligtvis på sin plats att ta med fler tecken här (ett poäng på fyra senaste för Arsenal) men vi har samtidigt väldigt svårt att se att Arsenal inte ska vinna den här matchen. Tacksamt motstånd i Burnley, trots allt och dessutom match på Emirates Stadium. Måstematch! Spik. 

4. Leicester – Brighton, 1

Leicester studsade tillbaka senast – efter förlusten mot Fulham – när de besegrade Sheffield United på bortaplan efter ett sent avgörande, det tror vi ger de energi och i sin tur tre pinnar på söndag. Man är det bättre laget här och bör vinna på hemmaplan. Spik!

5. Milan – Parma, 1

Zlatan sägs vara tillbaka här vilket givetvis boostar Milans chanser, som även utan Zlatan hade haft stora, stora chanser att vinna. Formen är grym, och man toppar fortfarande tabellen med fem poäng ner till Inter. 8 segrar, 10 omgångar in, det säger allt – AC Milan vinner igen.

6. Bologna – Roma, X2

Bologna är inte alls dåliga och är onekligen kapabla till att plocka poäng mot Roma här på hemmaplan. Vi utgår från krysset, men adderar ändå till tvåan istället för ettan, eftersom att Bologna haft det jobbigt mot storklubbarna under inledningen.

7. Atalanta - Fiorentina, 1X

Det blev en tung bortaseger för Atalanta mot Ajax i Champions League i veckan, och i sin tur ett avancemang till slutspelet i februari månad. En stor bedrift, och nu är det väl ändå dags att växla upp här i Serie A också, tre raka poängtapp är ett faktum och ett fjärde får det absolut inte bli här. Dock måste man ju ändå ha med krysset i och med formen. 1X räcker gott.

8. PSG - Lyon, 1

Sexpoängsmatch i Ligue 1 och här är det helt enkelt svårt att blunda för kvalitén i PSG-lägret, all respekt för Lyon men det skiljer ett par nivåer. Neymar är i storform, likaså Mbappe och lirar dem på sin högstanivå, ja då ska Lyon helt enkelt inte räcka till. Spik!

9. Barcelona - Levante, 1X

Barcelona går inte att känna igen och även fastän vi nu tror att de löser tre pinnar mot Levante så måste ytterligare ett tecken med här. Otroligt värde, och det måste bara utnyttjas i och med status på Barca. Vi håller tummarna för 0-0, eller 1-1.

10. Real Betis - Villarreal, 1X2

Som alltid med Real Betis så är det en helgardering som gäller, det går inte att komma från att de är ett av Europas mest ojämna gäng och det vore helt enkelt inte en överraskning ifall de vann här, eller förlorade - i princip omöjligt att avgöra var de står. 1X2!

11. Elche - Granada, X2

Att Granada har tappat fart sedan i fjol, och den fina inledningen i år, går inte att komma från, men vi väljer trots detta deras sida med hjälp av en halvgardering. De är i grund och botten det bättre laget och Elche vinner sällan - kryssar allt som oftast. X2.

12. Augsburg - Schalke, 1X

Schalke står fortfarande på noll segrar 10 omgångar in i seriespelet och de har förlorat 7 av dessa fighter, det är minst sagt oroväckande siffror och vi konstaterar därför att krisen är ett faktum. Ett formsvagt Augsburg plockar poäng! 1X.

13. Bayer Leverkusen - Hoffenheim, 1X

Bayer Leverkusen har numer en andraplats intakt här i Bundesliga vilket är ett kvitto på en fin inledning, de är dessutom obesegrade 10 omgångar in, vilket givetvis imponerar, men! Det går inte att komma från att de kryssar en del, och Hoffenheim har en höjd och en livsfarlig Kramaric i laget. Krysset plockas därför med här.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming