europatipset tips

Europatipset 1/11: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag, vecka 44. Stor analys av alla 13 matcher, systemförslag och tips till varje enstaka fight.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 44, med en jackpot på ca 4 miljoner kronor! Underbara Europatipset är alltså tillbaka och dessutom med en jackpot, det är givetvis alltid extra trevligt. Och vilken fotboll vi bjuds på! Manchester United vs Arsenal, bland annat. Vi har även ett par tunga matcher i Allsvenskan, där vi som bekant närmar oss ett avgörande. Även Serie A och La Liga finns med på kupongen! Med det sagt så klickar vi in ett 768 raders system, med 8 halv- och 1 helgardering. Lycka till!

europatipset jackpot 1 11

 TILL EUROPATIPSET!

1. Manchester United – Arsenal, 1X

Arsenal förlorade den superviktiga matchen mot Leicester i förra helgen, dessutom på hemmaplan vilket givetvis väcker frågetecken. Hur bra är egentligen Artetas lag? Oklart ifall ni frågar oss, första 45 såg bra ut men sedan tappade man greppet och Leicester tog över mer och mer. Därför är vi mer inne på United här, som kommer från ett par riktigt fina resultat. 5-0 mot Leipzig och seger över PSG i Paris, bland annat. 1X bör därför räcka här på Old Trafford.

2. Newcastle – Everton, 1 2

Vi testar en gaffel i match nummer 2. Det är trots allt så att det riktiga testet börjar nu för Ancelottis mannar, nederlag mot Southampton senast och därför också ett mini-vägskäl här på söndag. Studsar man tillbaka, eller faller man längre in i träsket? Vi vågar inte svara på detta och anser därför detta vara en vidöppen tillställning. Newcastle (14%) kan mycket väl vinna!

3. Tottenham – Brighton, 1

Tottenham har stått för ett par missräkningar redan och i sin tur tappat viktiga poäng. Vi tänker främst på matchen mot West Ham givetvis, men även mot Newcastle där man också tappade två viktiga poäng i slutminuterna. Det har Tottenham absolut inte råd att upprepa, utan Brighton ska bara besegras här på Tottenham Hotspur Stadium. Vi spikar hemmalaget.

4. Elfsborg – Norrköping, X2

Norrköping spänner musklerna? Känslan säger att luften lite gått ur Elfsborg-spelarna här under dem senaste veckorna. Snarare är det väl så att kvalitén inte riktigt räcker till för att utmana under 30 omgångar. Speciellt när man dessutom blev av med sin bästa spelare i Karlsson. Elfsborg har nu bara vunnit 1 av sina 10 senaste matcher, därför väljer vi Norrköpings sida, som onekligen växlat upp. X2!

5. Hammarby – Häcken, 1

Möjligtvis är åtminstone en halvgardering på sin plats här, men känslan säger att Häcken nu mycket väl kan rasa ihop efter den tunga förlusten mot Djurgården. Det är dessutom så att just den matchen mot DIF spelades så sent som under onsdagen, Hammarby får samtidigt sin vila på en vecka, och är dessutom inne i en fin period med tre segrar på dem fyra senaste omgångarna. 10 poäng alltså. Obesegrade. Addera därtill 10 gjorda mål. Vi börjar med andra ord känna igen Hammarby igen. Därför spikar vi också hemmalaget.

6. Göteborg – Örebro, 1X

Bara två lag i Allsvenskan har plockat fler poäng än Örebro på hemmaplan. Samtidigt är det alltså så att bara ett lag i Allsvenskan plockat färre poäng än Örebro på bortaplan. En tydligare skillnad ser man faktiskt sällan, vilket får oss att välja Göteborgs sida på söndag. Måstematch för deras del dessutom, IFK infinner sig två poäng från fel sida av nedflyttningsstrecket, med fem omgångar kvar att spela. 1X!

7. Falkenberg – Djurgården, X2

Allting talar givetvis för att Djurgården vinner den här matchen, de är på uppgång med tre raka segrar inför söndagen och är i grund och botten det klart bättre laget. Och det är exakt så det svenska folket tänker, därför plockar vi, för spänningens skull, med krysset. En riktig kupongrensare, trots allt. Och då är det dessutom så att Falkenberg, tidigare, plockat poäng i matcher – speciellt under dem avslutande omgångarna – när man minst anat det. Vi testar. X2!

8. Mjällby – Östersund, X2

Östersund har bara förlorat en match på bortaplan den här säsongen vilket givetvis är imponerande, det sticker ut, och det ordentligt. Malmö har exempelvis tre förluster, Norrköping har fyra och Djurgården, även de fyra. Ettan i förlustkolumnen imponerar och därför tror vi även Östersund ser till att plocka poäng här på Strandvallen också. X2.

9. Sirius – Kalmar, 1X2

Sirius har förlorat tre av sina fyra senaste matcher i Allsvenskan inför mötet mot AIK på torsdag. Och oavsett hur den matchen slutar, så kommer vi alltså att helgardera match nummer 9, vilket möjligtvis kan anses vara naivt, men faktum är att man aldrig kan underskatta ett gäng som kämpar för sin överlevnad. Tappar Sirius poäng mot AIK, så kan de mycket väl “ge upp” Europa-platsen, alltså kollapsa under dem avslutande omgångarna. Det har hänt tidigare. Kupongrensare av yttersta klass dessutom. Vi testar!

10. Roma – Fiorentina, 1X

Roma tog sig tillbaka vid tre olika tillfällen på San Siro i förra helgen, det är i vår bok ett ordentligt styrkebesked från Roma, som alltså fortsatt är obesegrade under säsongen 20/21. Åtminstone är de detta på banan. Fiorentina är även de på uppgång och ser klart mer intressanta ut den här säsongen, än under fjolåret men, Roma är bättre och därför landar vi in en 1X-lösning.

11. Napoli – Sassuolo, 1

De Zerbis Sassuolo är minst sagt otroliga och fantastiska att bevittna. Faktum är att de fortfarande är obesegrade fem omgångar in i seriespelet, men trots detta väljer vi alltså att spika Napoli. Det är trots allt så att Sassuolos defensiv väcker frågetecken, de har släppt in otroliga sex(!) mål på dem två senaste matcherna. Förvisso fyra poäng ändå, men det håller inte mot ett formstarkt Napoli. Inte här på Stadio San Paolo. Spik!

12. Celta Vigo – Real Sociedad, X2

Ett oerhört spännande test för ett väldigt formstarkt Real Sociedad. Sociedad har vunnit tre raka matcher i ligaspelet, dessutom på ett väldigt övertygande sätt. 3-0 mot Getafe, 3-0 mot Real Betis och senast 4-1 mot SD Huesca. Besegrar man Celta Vigo på söndag, så är man fanimig på riktigt. Att ställas mot Celta på Balaidos är trots allt, allt annat än en enkel uppgift. Men vi tror på Sociedad alltså, och klickar in X2.

13. Valencia – Getafe, 2

Valencia har förlorat tre raka matcher inför söndagens möte på Mestalla, och här närmst föll man dessutom mot nykomlingen Elche. Det ser alltså inte bra ut för deras del, redan fyra förluster sju omgångar in i seriespelet. Vi testar därför spiken på Getafe, de är betydligt mer stabila även fastän de möjligtvis inte fått en drömstart på säsongen. En liten chansning förvisso, men vi testar spiken alltså.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:29
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming