speltips_skribent

Stryktipset 7/12: Stryktipsförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 49. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Stryktipset tips, vecka 49! 13 nya trevliga fotbollstillställningar och här säger känslan att det onekligen kommer att bjudas på en del skrällar. Vi ställer bland annat ut ett frågetecken kring Liverpool, men även Tottenham och Crystal Palace. I Championship har vi dessutom ett flertal ovissa fighter, där knappt några större favoriter finns. Det är med andra ord en tuff lördag vi har framför oss!

Tänk på att det spelas fotboll i Premier League på tisdagskvällen, samt onsdagskvällen. Vi kommer därför att uppdatera texten under veckans gång – även ett par tecken kan alltså ändras! Håll utkik, och stort lycka till!

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

1. Manchester City – Manchester United, 1

Derby i Manchester, men trots detta inget snack om saken. Manchester United håller helt enkelt inte och det är numer ett faktum snarare än någonting annat. En bekräftelse på det är onekligen deras resultatrad (4-6-4), alltså enbart fyra(!) segrar på 14 spelade omgångar. Given hemmaseger, och given spik.

2. Bournemouth – Liverpool, 1X2

Bournemouth har onekligen en intressant höjd och lyckas de komma upp i nivå så är vi övertygade om att de kan störa Klopps lagbygge. Liverpool har dessutom inte varit 100-procentiga under den senaste perioden och därför kliver in på helgarderingen.

3. Tottenham – Burnley, 1X

Tottenham är betydligt piggare med Mourinho vid rodret och här på hemmaplan ska man helt enkelt undvika ett nederlag mot Burnley. Det är fint spelvärde på det mittersta tecknet dock, och Burnley tenderar att kunna stå emot bra motstånd när de kommer in rätt i matcher.

4. Watford – Crystal Palace, 1X

Watford noterades för sin första seger inte alls längesedan, men har sedan dess fallit tillbaka till vinnarspåret och Flores har hunnit få sparken. Nu tror vi man kan hitta ny kraft med en ny tränare, och därför väljer vi att helgardera det här mötet med utgångspunkten hos Watford.

5. Blackburn – Derby, 1

Derby har inte alls fått det att stämma på bortaplan i år, två poäng har man skrapat ihop på de nio senaste bortamatcherna, samtidigt som Blackburn alltså vunnit fyra av sina fem senaste matcher. Betydligt bättre form i hemmalägret, och bevisligen så väger hemmaplansfördelen tungt i dessa sammanhang. Spiketta!

6. Cardiff – Barnsley, 1

Tabelljumbon Barnsley kommer förvisso närmst från en seger men det var samtidigt deras blott andra seger i år – 2 segrar på 19 matcher. Annorlunda ser det ut hos Cardiff som enbart placerar sig tre poäng efter kvalplatserna till Premier League. Tydlig skillnad! Spiketta.

7. Fulham – Bristol City, 1 2

Fulham menar bevisligen allvar i år och är ute efter att lira i Premier League igen nästa säsong, de kommer nu närmst från fyra raka segrar och infinner sig på en tredjeplats i tabellen. Ettan måste därför med här, men Bristol går heller inte att räkna bort, de har bara förlorat tre matcher den här säsongen och är inne i en fantastisk period. Gaffeln känns därför bra – fint spelvärde på Bristol!

8. Hull – Stoke, 1X

Vi har väldigt svårt att se att Stoke ska gå och besegra Hull på bortaplan under lördagen, det är trots allt ett formsvagt Stoke, som enbart har ett lag under sig i tabellen. De har samtidigt förlorat sex av nio bortamatcher och därför landar vi i att 1X är det bästa alternativet här. Hull går inte att lita på till 100 procent.

9. Luton – Wigan, 1 2

Vidöppen tillställning, både Luton och Wigan är oerhört formsvaga där Luton alltså närmst kommer från en 7-0-förlust mot Brentford. Wigan har samtidigt radat upp sju raka poängtapp i ligaspelet. Addera därtill att enbart ett poäng skiljer lagen åt i tabellen. Gaffel!

10. QPR – Preston, 1X

Preston infinner sig fortsatt i topp av tabellen, trots tre raka nederlag och bland annat en 4-0-förlust mot ett ojämnt Hull. Därför är de oerhört svåra att placera i nuläget, QPR har även de gått riktigt svagt under de senaste veckorna, men med hjälp av hemmaplansfördelen tror vi QPR åtminstone plockar poäng – Preston är ett av ligans bästa lag på hemmaplan, men samtidigt ett av ligans svagaste på bortaplan.

11. Reading – Birmingham, 1X

Reading låg under med 1-0 mot Wigan fram tills dess att Puscas bestämde sig för att stänka dit ett hattrick, och på egen hand se till så att Reading vann matchen med 3-1. En ordentlig moralboost, efter två raka förluster mot Leeds och Brentford. Nu ställs man alltså mot Birmingham, ett motstånd som radat upp fem raka poängtapp i Championship. Därför landar vi i att 1X är det bästa alternativet här.

12. Sheffield W – Brentford, X2

Brentford har vunnit tre av sina fyra senaste matcher, med bland annat en storseger över Luton (7-0). De har nu, efter en svag start på säsongen, blandat sig in i striden om en kvalplats till Premier League och därför tror vi även de fortsätter att plocka poäng. Potentialen finns bevisligen där, detta är ett gäng som är tippade att hamna bland de sex främsta i tabellen i år. Sheffield är inte alls lika pålitliga i nuläget. X2.

13. Middlesbrough – Charlton, 1

Middlesbrough har förvisso bara tre segrar på kontot men här på lördag ställs de alltså mot ett av Championship allra formsvagaste gäng. Charlton har radat upp sju raka poängtapp och bara vunnit 1 av sina 10 senaste matcher i ligaspelet. Middlesbrough har samtidigt noterats för fyra poäng på de två senaste hemmamatcherna. Med det sagt så chanser vi en aning, och klickar in spikettan!

Stryktipset drar, i vanlig ordning, igång 16:00. Stort lycka till!

 TILL SVENSKA SPEL!

100-procentig odds bonus, upp till 3000 kr

LeoVegas Sport dubblar din första insättning, upp till 6000 kr!
Skapa ditt konto här.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming