speltips_skribent

Stryktipset 29/6: Stryktipsförslag, tips och analys till alla 13 matcher!

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 26! Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

Stor bonusguide: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Stryktipset tips, vecka 26! 13 matcher från Sverige formar veckans Stryktipset-kupong, Allsvenskan och Division 1 Norra/Södra är det som gäller på lördag.

Allsvenskan har som bekant haft uppehåll, vilket högst troligt innebär avvikelser i resultaten. Kan vi lita på Göteborg? Fortsätter Falkenberg att förlora och kan Sundsvall få sig ett lyft under hösten? Det blir intressant att se framöver.

Vi kommer att, i vanlig ordning, köra på ett 768 raders system, med 8 halvgarderingar och 1 helgardering. De 8 halvgarderingarna behövs onekligen här. Ni finner hela vårt spelförslag precis här nedanför.

stryktipset tips

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

Omgångens bästa favorit: Trollhättan.
Omgångens bästa värdespik: Sundsvall.
Omgångens chansspik: Krysset mellan Sollentuna och Vasalund.
Omgångens bästa skräll: Forward.
Omgångens drag: Utsikten!
Omgångens favorit som är i fara: Akropolis.

1. Östersund – Göteborg, 1 2

Vidöppen fight! Göteborg har förvisso imponerat stort under våren, och placerar sig på en imponerande fjärdeplats i tabellen, men under hösten tror vi onekligen det finns utrymme till att man dalar en aning. Nygren har lämnat, och frågan är hur man nu hanterar det faktum att man är ett “topplag”. Östersund är samtidigt knepiga här på Jämtkraft Arena, de har bara förlorat en match här på hemmaplan – och därför landar vi i att en gaffel är det bästa alternativet! 1 & 2.

2. Falkenberg – Elfsborg, X2

Falkenberg har radat upp 11 raka poängtapp i Allsvenskan inför lördagens match mot Elfsborg, det vittnar onekligen om att man inte riktigt räcker till för spel i Sveriges högstaliga. Elfsborg bjuds med andra ord på ett ypperligt läge till att plocka en trepoängare här. Gör man detta, så närmar man sig även toppen. En ordentlig morot. X2 ska räcka!

3. Sundsvall – Eskilstuna, 1

Eskilstuna placerar sig som bekant sist i den allsvenska tabellen efter 12 spelade matcher, och högst troligt blir det också spel i Superettan för deras del nästa år. Det är uppenbart att Eskilstuna, tillsammans med Falkenberg är steget mindre än samtliga motstånd i den här serien. Sundsvall har som bekant haft en riktigt tuff vår, men den här matchen ska de bara gå segrande ur. Tre poäng är ett måste för deras del. Spiketta.

4. Gefle – Forward, 1 2

Endast ett poäng skiljer Gefle och Forward åt i tabellen men dagsformen ser betydligt ljusare ut hos gästerna. Forward har noterats för tre segrar på de fyra senaste matcherna, samtidigt som Gefle förlorat tre av sina fyra senaste matcher. Dock så har Forward bara vunnit en match på resande fot i år, och det öppnar onekligen upp för Gefle. Vi utesluter därför inget lag, och klickar in gaffeln!

5. Linköping City – Akropolis, 1 2

Det går absolut inte att utesluta en bortaseger i det här mötet, eftersom att Akropolis fullständigt är överlägsna i den här serien. Dock så höjer vi samtidigt ett varningsfinger för ligatrean Linköping, som sett riktigt starka ut i år. Skadeläget ser dessutom väldigt ljust ut i dagsläget, och faktum är att man bara noterats för ett nederlag på hemmaplan. Vi räknar därför inte bort Linköping heller, och klickar istället in 1 & 2!

6. Karlstad – Rynninge, 1

Karlstad kommer närmst från en tung bortaseger över Sandviken, och besegrade även Skövde komfortabelt, i omgången innan. De två segrarna innebär att Karlstad nu delar tredjeplatsen med Linköping och Carlstad. Självförtroendet är på topp i hemmalägret och vi har därför svårt att se att Rynninge ska kunna ställa till med problem här. Rynninge kommer dessutom närmst från en 5-2-förlust mot tabelljumbon Boden. Karlstad vinner!

7. Sandviken – Umeå, 1 2

Akropolis är som bekant överlägsna i den här serien men det finns faktiskt ett gäng som lyckats haka på de i toppen av tabellen, Umeå. Ligatvåan har vunnit 10 av 14 matcher i år, och placerar sig sju poäng före närmsta motståndare. Imponerande säsong! Vi utgår därför ifrån tvåan här, men adderar till ettan, eftersom att Sandviken (6) trots allt lirar på hemmaplan. Det är trots allt en tuff bortafight för Umeå.

8. Sollentuna – Vasalund, 1X2

Stryktipsets enda helgarderings-fight! Och oviss som i tusan är den! Det skiljer bara fyra poäng mellan lagen i tabellen, och dagsformen vittnar om två svårbesegrade lag. Hälften av Vasalunds matcher i år har dessutom slutat oavgjort. 1X2 är det bästa alternativet!

9. Landskrona – Utsikten, X2

Landskrona har noterats för sju raka poängtapp i seriespelet och infinner sig numera, först på en åttonde plats i tabellen. Så såg det absolut inte ut i början på säsongen, och med det sagt så väljer vi helt enkelt Utsiktens sida på lördag. De infinner sig bara två poäng ifrån kvalplatsen, till Superettan och ser åtminstone till att vinna majoriteten av sina fotbollsmatcher! X2 räcker.

10. Eskilsminne – Tvååker, 1X

Jämn kamp är att vänta när Eskilsminne (15) och Tvååker (10) drabbar samman på lördag. Eskilsminne är svårbesegrade på hemmaplan, samtidigt som Tvååker är det femte starkaste lag på resande fot. Oviss fight, men vi väljer hemmalagets sida eftersom att Eskilsminne närmst kommer från en viktig seger.

11. Trollhättan – Lunds BK, 1

Ligaettan Trollhättan ställs mot tabelljumbon Lunds BK, och här finns det väl inga som helst anledningar till att slösa tecken? Trollhättan har vunnit 10 av sina 11 senaste matcher och är obesegrade under den aktuella perioden. Lund? De har radat upp 12 raka poängtapp i seriespelet. Spikettan är given.

12. Torns IF – Oskarshamn, 1X

 

13. Åtvidaberg – Kristianstad, 1

Åtvidaberg kommer förvisso närmst från en storförlust mot Skövde men innan det nederlaget, så såg man riktigt starka ut. Man har noterats för fyra segrar på dem fem senaste omgångarna i Division 1 Södra, och bör därför ha en god möjlighet till att återvända till vinnarspåret på lördag. Kristianstad har samtidigt noterats för ett poäng på dem två senaste omgångarna, och placerar sig först på en 14:e plats i tabellen. Spiketta!

Stryktipset drar, i vanlig ordning, igång 16:00. Stort lycka till!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 2000 kr hos LeoVegas Sport – få 4000 att spela för!

LeoVegas Sport dubblar din första insättning, upp till 4000 kr!
Skapa ditt konto här.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming