speltips_skribent

Stryktipset 27/7: Stryktipsförslag, tips och analys till alla 13 matcher!

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 30! Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

Stor bonusguide: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Stryktipset tips, vecka 30! 12 matcher från Sveriges två högsta ligor, samt en fight från Danmark – Svenska Spel ställer fram ett härligt utbud av fotbollsmatcher på veckans Stryktipset-kupong!

Att ta hänsyn till inför lördagens kupong är det faktum att AIK, Malmö FF och Norrköping kvalspelar till Champions League, respektive Europa League i veckan. Köpenhamn likaså! Lurar det möjligtvis en skräll runt hörnet i någon av dessa matcher?

Vi kommer att i vanlig ordning klicka in ett 768 raders system, med 8 halvgarderingar samt 1 hel. Med det sagt så kickar vi igång analysen. Välkomna!

stryktipset tips

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

Omgångens bästa favorit: Trelleborg.
Omgångens bästa värdespik: Djurgården.
Omgångens bästa skräll: Östersund.
Omgångens drag: Singelettan i match nummer 9!
Omgångens favorit som är i fara: Köpenhamn.

1. Falkenberg – Sundsvall, 1X

Sundsvall har inte vunnit en match i Allsvenskan sedan den 29 april, då besegrade man just Falkenberg, på hemmaplan med 3-1. Sedan dess har de radat upp 11 raka poängtapp – 8 av de har dessutom resulterat i ett nederlag. Med det sagt så tycker vi Falkenberg bör ha en god chans här. De är stabila här på Falcon Alkoholfri Arena. 1X!

2. Sirius – AIK, X2

AIK har spelat betydligt fler matcher än Sirius under de senaste veckorna på grund av Champions League-kvalet. Det tror vi mycket väl kan komma att påverka AIK:s poängskörd i Allsvenskan framöver. Därför väljer vi att ta med det mittersta tecknet – Sirius är dessutom ett klurigt motstånd här hemma i Uppsala!

3. Eskilstuna – Hammarby, 2

Hammarby har producerat otroliga 14(!) mål på de 3 senaste matcherna i Allsvenskan, och med det sagt så tror vi Eskilstuna får det jobbigt här – även fastän mötet går av stapeln på Tunavallen. Det mittersta tecknet är inte alls dumt men med tanke på Hammarbys sjuka form så säger känslan att Eskilstuna inte pallar. Singeltvåa!

4. Brage – Mjällby, 1 2

Toppfight i Superettan! Brage och Mjällby har båda gjort en otrolig säsong så här långt och placerar sig på en tredje- respektive andraplats i tabellen. Formen ser dessutom fin ut hos båda läger. Därför väljer vi att klicka in en gaffel – Mjällby har bara spelat oavgjort vid ett tillfälle på resande fot i år! Helt okej spelvärde på Mjällby dessutom (27%).

5. Norrby – Öster, 1

Öster står fortsatt på en seger i Superettan 2019 och inte alls konstigt är det därför att de placerar sig sist i tabellen. De har alltså inte vunnit en match sedan den 5 maj(!). Tabellsjuan Norrby bör därför ha en god chans till att studsa tillbaka på lördag – fyra av deras sju hemmamatcher i år har resulterat i en seger! 1!

6. Trelleborg – Frej, 1

Trelleborg noterades för en mycket efterlängtad seger i den senaste omgången, en seger som dessutom innebar att laget tog sig upp på rätt sida av nedflyttningsstrecket. Frej? De placerar sig fortsatt under strecket och addera därtill att de inte vunnit en match sedan i början på juni månad. Andra raka för Trelleborg? Spiketta.

7. Jönköpings Södra – Degerfors, 1X

Jönköpings Södra har noterats för sju poäng på de tre senaste omgångarna i seriespelet och har numer en fjärdeplats helt i sina egna händer. Tre poäng kan skilja dem från kvalplatsen ifall de går segrande ur sin hängmatch och ta även hänsyn till deras resultatrad här på hemmaplan; 5-1-1 (+8 i målskillnad). Degerfors, som noterats för två raka förluster, får det tufft här!

8. Horsens – Köpenhamn, X2

Köpenhamn har inlett säsongen fläckfritt och står alltså på full pott efter två spelade omgångar i den danska ligan. Horsens har tre pinnar på kontot och är det klart sämre laget här men! Köpenhamn spelar ute i Europa i veckan, och sådant tenderar att påverka prestationen nästkommande helg. Vi väljer därför att ta med det mittersta tecknet – bra spelvärde dessutom (22%)!

9. Djurgården – Häcken, 1

Stryktipsets lilla chansning! Häcken tenderar onekligen att gå bort sig i sådana här tillställningar och därför finner vi spikettan vara intressant här. Addera därtill att Häcken agerar på två helt olika vis beroende på om de spelar på Bravida Arena eller på resande fot – bara 3 av deras 8 bortamatcher har resulterat i en seger! Har ni fler tecken, ta med krysset.

10. Östersund – Malmö FF, 1 2

Malmö FF kommer närmst från ett mycket överraskande poängtapp i mötet mot Sirius på Stadion, och nu väntar dessutom spel ute i Europa igen. Därför finns det alla anledningar till att tro lite extra på Östersund här, som bara förlorat en match på Jämtkraft Arena i år. De besegrade dessutom Norrköping här senast (2-1). En gaffel!

11. Göteborg – Norrköping, 1X2

En riktig helgarderingsfight. Det säger åtminstone vår känsla inför matchen på Gamla Ullevi på söndag. Göteborg är riktigt starka här men Norrköping, med Jordan Larsson i spetsen kan absolut inte räknas bort. Norrköping har trots allt noterats för fyra segrar på sina fem senaste matcher. 1X2!

12. Varberg – Örgryte, 1X

Varberg har hamnat i en lite mindre svacka och har numer bara noterats för en seger på de fyra senaste omgångarna. Dock så fortsätter de alltså att gå starkt hemma i Varberg, här har man vunnit samtliga sju matcher så här långt och därför känner vi oss trygga med en halvgardering. Vi höjer dock samtidigt ett litet varningsfinger för Örgryte, som inte förlorat en match sedan den 28 maj. 1X bör dock räcka!

13. Västerås – Dalkurd, X2

Dalkurd stormar mot topplaceringarna i Superettan och har alltså gått segrande ur fyra av sina fem senaste matcher. De har dessutom bara förlorat en match på de åtta senaste omgångarna. Det är ett formstarkt Dalkurd, som är fyllt av självförtorende och vi har därför väldigt svårt att se att man ska förlora den här matchen. Västerås är stabila här hemma, men saknar samtidigt spets till att vinna fotbollsmatcher. X2!

Stryktipset drar, i vanlig ordning, igång 16:00. Stort lycka till!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 2000 kr hos LeoVegas Sport – få 4000 att spela för!

LeoVegas Sport dubblar din första insättning, upp till 4000 kr!
Skapa ditt konto här.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming