speltips_skribent

Stryktipset 24/8: Stryktipsförslag, tips och analys till alla 13 matcher!

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 34! Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

Stor bonusguide: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Stryktipset tips, vecka 34 (jackpot: ca 15 miljoner kronor)! Ny vecka, 13 nya matcher, och i vanlig ordning ställer Svenska Spel fram ett par matcher från Premier League, Allsvenskan och avslutningsvis, från Championship.

Och här sticker givetvis match nummer 2 ut lite extra, Arsenal reser till Liverpool för spel mot Klopps mannar. Ett väldigt intressant test för Emery, som dessutom entrar Anfield med en revanschlusta efter 5-1-förlusten från i fjol. Har Arsenal det som krävs för att fälla Liverpool? Det är en fråga, av många vi kommer att försöka svara på i veckans inlägg.

Vi passar även på att nämna att vi kompletterar inlägget under veckans gång, det spelas en hel omgång i Championship under tisdagen och onsdagen. Det kan därför komma att bli ändringar. Stort lycka till!

stryktipset vecka 34

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

Omgångens bästa favorit: Manchester United.
Omgångens bästa värdespik: Brighton.
Omgångens drag: Att gå emot Blackburn. Och Millwall.
Omgångens favorit som är i fara: Sirius.

1. Manchester United – Crystal Palace, 1

Pogba missade straff mot Wolves och Manchester United tappade två riktigt tunga poäng. Det kommer absolut inte att upprepas mot Crystal Palace här på Old Trafford. United har trots allt sett bra ut, och kommer därför också att besegra Palace. Spiketta!

2. Liverpool – Arsenal, 1X

Liverpool har besegrat Arsenal med två mål, eller fler i de tre senaste matcherna här på Anfield. I fjol blev det hela 5-1 till Liverpool och känslan säger att Liverpool mycket väl kan komma att upprepa en sådan insats. Arsenals försvar är minst sagt skakigt, men i slutändan så är detta trots allt en toppfight, och Arsenal har inlett säsongen med två raka segrar. Vi tar därför med krysset.

3. Brighton – Southampton, 1X

Brighton har inlett säsongen övertygande, samtidigt som Southampton noterats för två raka förluster, där 3-0-förlusten i premiären mot Burnley helt klart sticker ut. Det är givetvis ett oroande resultat, och med det sagt så tror vi ett självförtroendefyllt Brighton åtminstone plockar en pinne mot Southampton här på hemmaplan.

4. Sheffield United – Leicester, X2

Leicester är att räkna med i årets upplaga av Premier League, de kommer närmst från ett 1-1-resultat på Stamford Bridge och är bevisligen starka. Ett Sheffield United ska man därför vara kapabla till att besegra, trots spel på bortaplan. Men i slutändan är dock en bortamatch en bortamatch, och därför tar vi även med krysset.

5. Watford – West Ham, 1 2

En väldigt oviss historia, det säger den spontana känslan när Watford på lördag ställs mot West Ham. Watford har noterats för två raka förluster, samtidigt som West Ham plockat ett poäng, mot Brighton på bortaplan. Förlängs Watfords dystra svit, eller studsar man tillbaka? Båda utfallen känns troliga, därför landar vi i att en gaffel sitter fint här.

6. Wolves – Burnley, 1

Wolves kommer högst troligt att plocka säsongens första trepoängare på lördag, man kryssade både mot Leicester och Manchester United men här så sänks svårighetsgraden, det går inte att blunda för. Därför tror vi alltså Wolves studsar tillbaka, det är dags! Spiketta.

7. Sirius – Örebro, X2

Sirius är i nuläget mitt inne i en mardrömsperiod, fyra raka förluster är ett faktum samtidigt som man alltså släppt in 12 mål – tre insläppta i snitt/match. Man störtdyker med andra ord i tabellen, och därför tror vi Örebro bör ha en god chans till att åtminstone mäkta med en pinne här. De har trots allt plockat poäng i fyra av sina fem senaste matcher. X2 känns bra här.

8. Stoke – Leeds, X2

Leeds är i särklass det bästa laget i Championship den här säsongen, och därför finner tvåan som given här. Men i och med att det trots allt är en bortamatch, så är även krysset på sin plats här. Stoke har fått en svag start på säsongen men har ett bättre lag än så. De kan bli farliga här.

9. Blackburn – Cardiff, X2

Cardiff är tillräckligt bra för att slåss om direktplatserna till Premier League, att de fått en svag start på säsongen är, tror vi en tillfällighet. Därför tror vi man tar sig i kragen och ser till att besegra Blackburn på lördag. Krysset ska dock med. X2!

10. Fulham – Nottingham Forest, 1

Fulham är det bättre fotbollslaget av dessa två, och har dessutom fått igång Mitrovic. Det är en betydelsefull faktor, som vi tror ökar Fulhams chanser till att ta sig tillbaka till Premier League. Nu har man dessutom noterats för två raka segrar (inför onsdagens möte mot Millwall). Håll koll på den matchen, men under tiden så klickar vi in spikettan.

11. Middlesbrough – Millwall, 1 2

Vidöppen tillställning i våra ögon, Middlesbrough har fått en svag start på säsongen, samtidigt som Millwall inlett säsongen på det motsatta viset. Lägg till hemmaplansfördelen i beräkningarna, och vi landar i en gaffel! Oviss historia som sagt.

12. Preston – Sheffield Wednesday, 1X2

Det finns ett flertal matcher på Stryktipset-kupongen som är av kalibern helgarderingsmatcher, men någonstans så landar vi att Preston och Sheffield är den mest öppna av dem. Därför håller vi det kort, och klickar in 1X2 här.

13. QPR – Wigan, 1X

Wigan har misslyckats med att göra mål i tre raka matcher inför tisdagens möte mot Middlesbrough, de tre matcherna har dessutom, samtliga resulterat i ett nederlag. Ettan är därför given här, men QPR har samtidigt inte övertygat de heller, försvaret har sett svajigt ut under de senaste veckorna. 1X.

Stryktipset drar, i vanlig ordning, igång 16:00. Stort lycka till!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 2000 kr hos LeoVegas Sport – få 4000 att spela för!

LeoVegas Sport dubblar din första insättning, upp till 4000 kr!
Skapa ditt konto här.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming