speltips_skribent

Speltips Wolves – Liverpool 7/1: Skrällchans?

Wolves har steppat upp ordentligt mot storklubbarna i Premier League – får vi bevittna samma trend i FA-Cupen på måndag?

Twitter Facebook

Det är ett minst sagt imponerande facit nykomlingen Wolves har i Premier League, när det just kommer till matcherna mot storklubbarna. De har så här långt besegrat Chelsea och Tottenham, och noterats för ett poäng mot Arsenal, Manchester City och Manchester United. Urstarkt, ifall ni frågar oss och i sin tur ett kvitto på att Nuno Espirito Santos spel är perfekt anpassat till matchbilder där Wolves får ställa om.

Det har varit tydligt att Wolves brottats med problem när det kommit till möten mot sämre motstånd. Då förväntas de vara spelförande, ett moment där den portugisiska tränaren fortsatt försöker hitta rätt.

Wolves kommer nu närmst från en förlust mot Crystal Palace, och tittar vi längre tillbaka på resultat man fått med sig mot de sämre lagen, så kan vi alltså konstatera att Wolves bland annat förlorat mot Huddersfield, Cardiff, Crystal Palace, samtidigt som de alltså besegrat Chelsea och Tottenham under samma period. Det är ett minst sagt tydlig mönster.

Vi räknar därför med att Liverpool upplever problem i den här matchen. De kommer som bekant dessutom närmst från en väldigt tung förlust mot Manchester City, och ett sådant resultat, i ett sådant skede, tenderar att sätta sina spår. Klopp lär dessutom ta tillfället i akt på måndag, och vila ett par spelare. Den ordinarie elvan har matchats hårt under den senaste perioden.

Målchanser åt båda håll?

Både Wolves och Liverpool har sedan tidigare åkt ut ur EFL Cup, vilket högst troligt innebär att man trots allt kommer att prioritera FA-Cupen, åtminstone lite mer än vanligtvis. Det är i slutända trots allt en titel som står på spel här.

Vi är därför helt övertygade om att båda lagen går för segern i den här matchen, Wolves är tillräckligt kaxiga för att trycka på framåt, det är ingen direkt nyhet och det tror vi leder till en matchbild, med målchanser åt båda håll.

Att Liverpool hamnar i målprotokollet på måndag ser vi som en självklarhet, Wolves är som bekant sårbara bakåt, något vi fick bekräftat i förlustmatchen mot Crystal Palace. Och vi är även inne på att Wolves bör ha goda chanser till att åtminstone sätta dit en balja. De noterades trots allt för tre stycken mot Tottenham, och två mot Chelsea.

Oddsmarknaden är därför utav intresse, och mer exakt är vårt speltips härifrån, att båda lagen hamnar i målprotokollet. Spelet betalar godkända 1,70x hos spelbolaget Betsson!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 2500 KR I BONUS!

200-procentig välkomstbonus – hos Unibet!

Vid en insättning av 500 kr, får nya kunder hela 1500 kr att spela för hos klassiska Unibet.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 1,70
Bolag: Betsson (2500 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming