speltips_skribent

Speltips West Bromwich – Birmingham 29/3: Vi väljer sida!

Birmingham City kliver in i fredagens möte med fyra raka förluster i bagaget. Addera där till noll gjorda mål. Ny förlust?

Twitter Facebook

Det börjar onekligen dra ihop sig i Championship då det endast återstår åtta omgångar att spela om. För West Bromwichs del tyder det mesta på att det blir kvalspel i slutändan, de infinner sig på en fjärdeplats i tabellen med ett tryggt avstånd ner till sjundeplatsen, samtidigt som ligatvåan Sheffield United placerar sig sju poäng före.

Det finns dock fortsatt en möjlighet för West Brom till att plocka den där direktplatsen, åtta omgångar ska trots allt genomföras och sju poäng är absolut ingen omöjlighet att ta igen – även fastän det blir väldigt svårt.

Det som är positivt är det faktum att West Brom kliver in i fredagens möte med två raka segrar, 0-1 mot Brentford samt en 3-0-seger över Swansea. West Bromwich är alltså tillbaka i vinnarspåret efter ett par svaga resultat – 4-0-förlusten mot Leeds sticker helt klart ut! Vi finner därför deras segerchanser som stora på fredag.

Birmingham infinner sig alltså först på en 18:e plats i tabellen, 26 poäng bakom just West Brom. Det är med andra ord toppen mot botten som gäller här och Birmingham har, precis som vi nämner i ingressen, förlorat fyra raka matcher, samtidigt som de inte gjort några mål. Det är minst sagt en indikation på att allting inte fungerar som det ska i bortalägret.

Odds från 1X2-marknaden

Vi ser tydliga skillnader mellan lagen och blir alltså smått överraskade över spelbolagens oddssättning. Spelbolagen öppnar helt klart om för ett oavgjort resultat på fredag, samtidigt som vi är helt övertygade om at West Bromwich löser tre pinnar.

Tittar vi närmre på hur Birmingham faktiskt presterat mot top 6-lagen i tabellen, så har de trots allt bara lyckats samla på sig blott 6 poäng, av 27 möjliga. Det tyder på att man helt enkelt inte räcker till i matcherna mot de större lagen.

Vi vill även lyfta fram West Bromwich anfallsduo här – Gayle och Rodriguez! De båda har fullständigt öst in mål den här säsongen, och har alltså tillsammans nätat vid 34 olika tillfällen. Det lär högst troligt bli nya mål på fredag!

Med detta sagt så väljer vi att utnyttja det fina oddset på hemmalaget, och klickar alltså in West Bromwich till finfina 1,83 x insatsen hos spelbolaget Bet365. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1000 KR I BONUS!

Lås upp 3 gratisspel, till ett värde av 1000 kr!

Redbet erbjuder alla nya kunder uppåt mot 1000 kr i gratisspel! Missa absolut inte detta.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,83
Bolag: Bet365 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming