speltips_skribent

Speltips Västerås – Jönköpings Södra 16/7: Svagt bortagäng!

Jönköping Södra har vunnit fem av sju hemmamatcher i år – på bortaplan ser siffrorna annorlunda ut.

Twitter Facebook

Jönköpings Södra har numer etablerat sig i toppen av Superettan, och infinner sig på en fin femteplats i tabellen. Vid seger på tisdag kan de ta steget upp till en fjärdeplats, men de goda resultaten har uteblivit på resande fot.

Jönköping har enbart lyckats vinna två av sju matcher på bortaplan i år, faktum är att de placerar sig först på en 12:e plats i tabellen, ifall vi enbart ser till matcherna på bortaplan. Syrianska och Mjällby är de två senaste lagen som besegrat dem – och då har alltså Syrianska upplevt stora problem den här säsongen.

Västerås är samtidigt en positiv överraskning i år, nykomlingen infinner sig på en fin 10:e plats i tabellen och de besegrade närmst Dalkurd med hela 6-1 på bortaplan. Innan dess föll man mot Degerfors, men i omgången innan det besegrade man Frej med 2-0. Västerås är med andra ord inne i en bra period och addera därtill att man bara förlorat två matcher på hemmaplan den här säsongen,

Vi testar en hemmaseger

Västerås har alltså undvikit en förlust i 10 av 14 matcher den här säsongen, och är det laget i ligan – efter Öster – som spelat oavgjort flest gånger. De är bevisligen tuffa att besegra och faktum är att de placerar sig fem poäng ovanför nedflyttningsstrecket. Det är mer än godkänt för en nykomling.

Trots att Jönköpings Södra vunnit fyra raka matcher på hemmaplan, så har de alltså tappat poäng i fyra av sina fem senaste matcher på bortaplan. Det tycker vi är tillräckligt övertygande, Västerås bör ha en god chans till att besegra sitt motstånd på tisdag.

Med det sagt så klickar vi in Västerås (0,25 asian handicap) – halvvinst på spelet vid ett oavgjort resultat – till finfina 2,00 x insatsen hos spelbolaget 888sport.

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500% I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 2000 kr, spela för 4000!

LeoVegas Sport erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (0,25 asian handicap)
Odds: 2,00
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming