speltips_skribent

Speltips Uruguay – Peru 29/6: Tydlig favorit i kvartsfinalen

Uruguay stod för en fin insats i fjolårets världsmästerskap i Ryssland, och fortsätter se så där stabila ut även i Copa America. Steget större än Peru på lördag?

Twitter Facebook

Uruguay tillhör onekligen skaran, ett av de starkaste landslagen i Sydamerika. De slutade på en andraplats i kvalspelet till VM i fjol, före länder som Colombia, Argentina och Chile, och slog dessutom ut Portugal ur en åttondelsfinal i Ryssland. De resultaten är onekligen ett kvitto på att Uruguay är att räkna med.

I våra ögon är Uruguay, tillsammans med Brasilien, den största favoriten till att vinna hela Copa America. Colombia går även att nämna i det här sammanhanget, men Argentina placeras strax bakom dessa tre länder. De har inte alls imponerat så här långt in i turneringen.

Uruguay tog sig som bekant enkelt vidare från grupp C, ett väntat utfall, speciellt med tanke på att 8 av 12 lag skulle skickas vidare till ett slutspel. Uruguay gjorde historien kort med Ecuador, spelade oavgjort mot Japan och besegrade Chile i den sista omgången med 1-0. Sju poäng räckte alltså till en förstaplats i gruppen – och nu har Uruguay siktet inställt på en semifinal.

Var står Peru?

Peru ska passeras här i kvartsfinalen, och det är ett Peru som sett aningen svajiga ut i Copa America så här långt. De inledde turneringen med att spela oavgjort mot Venezuela, för att sedan besegra Bolivia med 3-1. I den tredje omgången gjorde dock brassarna historien kort med Peru, de fullständigt körde över det peruanska landslaget med 5-0. Ett sådant resultat väcker givetvis alltid frågetecken.

Peru har dock bevisat att de kan lira fotboll, det gjorde de redan i det sydamerikanska kvalet till VM, men även under själva mästerskapet i Ryssland. Vi tycker dock Peru saknar den absoluta spetsen, de har inte en Cavani, Suarez eller Godin och det tror vi fäller avgörandet för utfallet i lördagens match.

Peru kommer absolut inte att göra bort sig här, men i slutändan så är vi alltså övertygade om att Uruguay besegrar sitt motstånd. Därför är 1X2-marknaden intressant. Den raka ettan klickas in till klart godkända 1,60 x insatsen hos Betfair.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa Interwetten!

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,60
Bolag: Betfair (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming