speltips_skribent

Speltips Tyskland – Sverige 29/6: Dags för kvartsfinal!

Sverige skickade ut Kanada ur VM för ett par dagar sedan – kan de upprepa bedriften mot ett stjärnspäckat Tyskland?

Superodds inför Tyskland – Sverige: Syna en tysk- eller svensk seger till kraftigt boostade odds (10,0 eller 34,0)! Läs mer om erbjudandet här.

Twitter Facebook

18:30 smäller det! Sverige ska försöka få omkull en av dem stora giganterna i detta världsmästerskapet, och det kommer onekligen att krävas något utöver det vanliga, för att ett avancemang ska bli ett faktum. Lördagens möte är Sveriges största utmaning så här långt. Det råder det inga som helst tvivel om.

Vägen till kvartsfinalen har absolut inte varit problemfri för det svenska landslaget, förvisso var en slutspelsplats redan säkrad efter två matcher, men Chile och Thailand tillhör inte direkt världstoppen, utan snarare tvärtom, så är de två av världsmästerskapets allra svagaste landslag. Det var snarare så att Sveriges insatser var tveksamma i dem matcherna, man kom inte alls upp i nivå, och mot USA var man i princip aldrig nära.

Därför var det onekligen skönt att få bevittna Sveriges insats i mötet mot Kanada i åttondelsfinalen. Försvarsspelet imponerade stort och påminde faktiskt lite om herrlandslaget i Ryssland i fjol. Sverige stod upp riktigt bra under hela matchen och gjorde sitt jobb under 90 minuter. Hedvig Lindahl visade sig till slut vara skillnaden med sin straffräddning, och givetvis så är keepern också en del av kollektivet, och bidrar till insatsen i sin helhet.

Svårighetsgraden höjs!

Sverige har genom åren haft det väldigt tufft mot Tyskland, siffrorna är faktiskt skrämmande ur ett svenskt perspektiv. Vårt svenska landslag har inte besegrat Tyskland sedan 2009 och då var det alltså i Algarve Cup som man dessutom drog det längsta strået. Tittar vi närmre på resultaten i OS, EM och VM, så kan vi alltså konstatera att Sverige inte besegrat tyskorna sedan 1991.

Addera därtill att Tyskland gått rent i årets mästerskap, i gruppspelet besegrade man samtliga tre motståndare, och höll dessutom nollan i samtliga möten. Sedan besegrade man Nigeria med 3-0 i åttondelsfinalen. Det är en tysk maskin Sverige har framför sig på lördag.

Med det sagt så tror vi alltså Sveriges resa tar slut här i kvartsfinalen. De spelar helt enkelt inte på samma nivå som tyskorna, och speciellt inte när tyskorna infinner sig i den här formen.

Vi väljer därför att investera i Tyskland, och vi bjuds faktiskt på ett väldigt fint odds för den raka ettan hos Interwetten. Spelbolaget betalar i skrivande stund 1,70x för en tysk seger. Det går inte att låta bli det oddset! Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Lås upp 200 kr i gratisspel!

PokerStars helt egna Sportsbookie, BetStars erbjuder alla nya kunder 200 kr i gratisspel – vid en insättning av 100 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,70
Bolag: Interwetten (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming