speltips_skribent

Speltips Sverige – Spanien 15/10: Ett spännande test!

Speltips och odds till tisdagens gruppfinal mellan Sverige och Spanien, 15 oktober 20:45.

Boostade odds: Klicka in Sverige till otroliga 41,0x eller Spanien till 8,00 x insatsen. Läs mer om erbjudandet här.

Twitter Facebook

Sverige gjorde som bekant jobbet mot Malta här om dagen, en väldigt väntad seger där slutresultatet till slut skrevs till 4-0. Och det är nu, här på Friends, som det verkligen gäller för Sveriges del, Spanien blir en härlig utmaning och kommer man upp i nivå så bör man åtminstone kunna plocka en pinne här. En väldigt viktig poäng i sådana fall.

Norge stod som bekant för en fin insats mot Spanien, de fick till slut in ett kvitteringsmål och löste alltså en pinne. Kan Norge lyckas med den bedriften så tycker man Sverige också gör kunna det. Sverige kan därför säkerligen inspireras lite av Norge här.

Lindelöf kommer att kliva in i elvan, tillskillnad från matchen mot Malta och den stora frågan är egentligen huruvida Janne väljer att starta med Isak eller inte. Blir det Berg ytterligare en gång? Marcus Danielson stod som bekant för en bländade debut mot Malta, men här lär Janne trots allt välja ett annat alternativ. Resterande positioner är egentligen spikade.

Med det sagt så har Sverige sina bästa spelare tillgängliga, och vi är därför övertygade om att de kommer att göra det jobbigt för Spanien på tisdag. Spanien har heller inte direkt presterat under det senaste året, åtminstone inte på den nivån vi är vana vid att se dem. Addera därtill att Sergio Ramos är avstängd. Att Sverige åtminstone sätter dit en balja på Friends är vi därför högst övertygade om.

Speltips från målmarknaden

Spanien har som bekant gått segrande ur samtliga matcher förutom en i gruppen, den senaste matchen mot Norge, och deras målsättning är tydlig, att plocka 28 av 30 möjliga poäng i det här kvalet. Det kommunicerade de direkt efter poängtappet senast.

Vi förväntar oss därför att se ett Spanien som går framåt på tisdag, trots spel på bortaplan. De lär även ha ett stort bollinnehav, Sverige lär acceptera det och fokusera på omställningarna, och i just det momentet så behöver Sverige onekligen vara effektiva – här gäller det att ta vara på lägena.

Med det sagt, så hoppas vi innerligt att Aleksander Isak startar den här matchen, man möter trots allt Spanien – en liga Isak till vardags lirar i – och det lär göra honom extra motiverad. Han är dessutom tillräckligt bra för att vara skillnaden i en sådan här fotbollsmatch. Så är det.

Och med Ramos borta, så tycker vi Sverige bör ha goda chanser till att göra mål på tisdag. Vi väljer därför att klicka in BLGM – Ja, till finfina 1,80 x insatsen hos spelbolaget Betway.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

2000 kr i välkomstbonus – hos Unibet

Den etablerade svenska Sportsbookien Unibet erbjuder alla nya kunder 2000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,80
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming