speltips_skribent

Speltips Sundsvall – Norrköping 5/10: Massvis med energi i hemmalägret

Två raka segrar är ett faktum för Sundsvall inför lördagens möte mot ett formstarkt Norrköping – mäktar de med ytterligare pinnar här?

Twitter Facebook

Sundsvall har onekligen lägligt vaknat till liv nu när det alltså enbart återstår fyra omgångar att spela för. Sex pinnar på de två senaste matcherna har det blivit, vilket i sin tur innebär att Sundsvall numer infinner sig på en kvalplats – med bättre målskillnad än Falkenbergs FF.

En rejäl upphämtning från Sundsvalls sida med andra ord, de var för ett par veckor sedan helt borträknade, men i nuläget talar trots allt det mesta för att man åtminstone löser en kvalplats. Man har ett bättre lag än Falkenberg och Eskilstuna, och Eskilstuna väntar dessutom här i nästa omgång – efter den matchen ställs Sundsvall mot Helsingborg.

Dagsformen är alltså god, samtidigt som spelschemat är dugligt. På lördag gästas man dock av ett formstarkt Norrköping, men frågan är om inte Sundsvall kan fälla Peking med all ny energi man har med sig in här från de två senaste segrarna – lite skrällvibbar är det, minst sagt.

Det kommer dock att krävas en 100-procentig insats från Sundsvall sida ifall man nu har planer på att besegra Norrköping. Bortalaget kliver in i den här matchen med sju segrar på de åtta senaste omgångarna i Allsvenskan, enda poängtappet är förlustmatchen mot Malmö FF på Stadion – i en match Norrköping var det bättre laget i.

Siffrorna imponerar

En fantastisk form är vad Norrköping är inne i, men det är alltså inte enbart den siffran som imponerar, utan faktum är att Norrköping enbart släppt in 1(!) ynka mål på de 10 senaste omgångarna i Allsvenskan. Otroligt! Det är alltså bara Malmö FF som lyckats göra mål på Norrköping, sedan… hör och häpna, den 14 juli(!).

Men nu gör vi alltså det idiotiska, och väljer att tro på att Sundsvall ska bryta Norrköpings fina trend – de kommer att hamna i målprotokollet på lördag. Sådan är känslan när ett sjukt taggat Sundsvall välkomnar Norrköping till NP3 Arena – de spelar trots allt för sin överlevnad!

Det har som sagt lossnat lite för Sundsvall här på slutet, fyra mål är ett faktum på de två senaste matcherna och därför väljer vi att klicka in ett odds på målmarknaden – målchanser åt båda håll!?

BLGM – Ja klickas in till godkända 1,73 x insatsen hos spelbolaget Bethard.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Interwetten – 1000 kr i bonus

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,73
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming