speltips_skribent

Speltips Southampton – Leicester 25/10: Fint spelvärde på gästerna

Speltips och odds till fredagens enda Premier League-fight mellan Southampton och Leicester.

Twitter Facebook

Botten mot toppen är det som gäller när Southampton och Leicester drabbar samman på St Mary's Stadium på fredagskvällen. De förstnämnda placerar sig läskigt nära nedflyttningsstrecket (målskillnaden räddar de kvar på rätt sida), samtidigt som Leicester har lag som Chelsea, Arsenal och Tottenham under sig i tabellen. Mer exakt finner vi Leicester på en tredjeplats. Så ser alltså tabelläget ut.

Som ni förstår är Southampton direkt beroende av poäng på fredag, dock så har man alltså fått allt annat än en bra start på årets upplaga av Premier League.

Tongångarna var som bekant positiva inför säsongen, Ralph Hasenhüttl hade trots allt räddat kvar Southampton och skulle nu få chansen att vara med direkt från första början. Men de goda resultaten har bevisligen uteblivit och Southampton står alltså fortsatt på noll segrar på St Mary's Stadium den här säsongen.

Stundtals ser det dock riktigt bra ut för Southampton, det finns indikationer på att någonting rör sig i rätt riktning men som bekant så är det alltså poängen som räknas och börjar man inte plocka sådana här framöver, ja då kommer blickarna riktas mot Hasenhüttl, så är det.

Det flyter på för gästerna

Annorlunda ser det minst sagt ut för Leicester, som på allvar ser ut att kunna utmana om en Champions League-plats den här säsongen. Brendan Rodgers har onekligen tagit Leciester till nästa nivå och de goda resultaten ser absolut inte ut att handla om någon tillfällighet, snarare tvärtom.

Leicester har enbart förlorat två matcher så här långt, mot Liverpool på Anfield och Manchester United på Old Trafford. Mot Liverpool föll man på mållinjen efter ett sent avgörande av James Milner – i den 95:e matchminuten. Mot United är det ingen överdrift att påstå att Leicester var det bättre laget och faktiskt till och med förtjänade samtliga tre poäng. Det säger någonting om var Leicester står i dagsläget.

Leicester kommer nu dessutom närmst från tung seger över Burnley, man låg under med 1-0 i den matchen, men lyckades alltså vända och besegra sitt motstånd med 2-1. En ordentlig moralboost inför fredagens fight mot Southampton, helt klart.

Med det sagt så klickar vi in Leciester till finfina 2,30 x insatsen hos spelbolaget Interwetten.

 RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Nätets smidigaste Sportsbook – Hajper!

Slipp allt krångel med registrering och email, logga enkelt in via Mobilt BankID – och erhåll en 100-procentig odds bonus!
Gå till Hajper.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,30
Bolag: Interwetten (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming