speltips_skribent

Speltips England – Bulgarien 7/9: Storseger är att vänta

Klasskillnaden är enorm, när England och Bulgarien ställs mot varandra under lördagskvällen – speltips från asianmarknaden!

Twitter Facebook

Att England går segrande ur samtliga 10 matcher i den här gruppen är vi högst övertygade om. Tjeckien, Kosovo, Montenegro och Bulgarien räcker helt enkelt inte till för att hota ett England i storform, oavsett ifall det är på hemma- eller bortaplan. Och det har onekligen redan blivit bekräftat.

I premiärrundan ställdes England mot Tjeckien på Wembley, möjligtvis det tuffaste motståndet i den här gruppen för Englands del, och den matchen vann alltså England med hela 5-0 – efter ett hattrick av Raheem Sterling. Nästa match, mot Montenegro på bortaplan, vann England med 5-1, vilket alltså innebär att man har 10-1 i målskillnad efter två spelade matcher.

Vi räknar därför med att Bulgarien får det tufft på lördag, ett Bulgarien som alltså fortsatt står utan en seger i kvalet, efter fyra spelade matcher. De kommer dessutom närmst från en 3-2-förlust mot Kosovo på hemmaplan – matchen innan förlorade man mot Tjeckien med 2-1.

England segrar komfortabelt

Tittar vi närmre på truppen Southgate har tagit ut, så kan vi alltså konstatera att i princip samtliga stjärnor finns med. Kane, Sterling, Rashford, Sancho, Henderson och Alexander-Arnold är alla uttagna och därför tror vi man alltså gör historien kort med detta Bulgarien. Klasskillnaden är enorm!

Bulgarien ställs trots allt mot en semifinalist från VM 2018, detta England slog dessutom ut både Spanien och Kroatien i UEFA Nations League, och knep i slutändan även tredjeplatsen i tävlingen. Bulgarien å andra sidan, misslyckades med att besegra Norge, Cypern och Slovenien i de tre avslutande omgångarna i UEFA Nations League. Klar skillnad.

Det är med andra ord inget snack om saken här, England kommer att besegra Bulgarien komfortabelt på lördag. Och därför väljer vi även att syna ett odds på asianmarknaden, och mer exakt är det alltså linan -2,5 vi är intresserade av.

England (-2,5 asian handicap) klickas in till finfina 1,95 x insatsen hos spelbolaget Bethard. 3-0?

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Interwetten – 1000 kr i bonus

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2,5 asian handicap)
Odds: 1,95
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming