speltips_skribent

Speltips Slavia Prag – Barcelona 23/10: Gästerna klara favoriter

Ernesto Valverde börjar få pusselbitarna på plats i detta Barcelona, fem raka segrar är ett faktum inför onsdagens möte.

Twitter Facebook

Barcelona har sett allt annat än bra ut under säsongsinledningen, och frågetecknen har det funnits många av, men! Nu är som sagt fem raka segrar ett faktum för Barcelona, som alltså ser bättre och bättre ut för varje match som spelas.

Villarreal, Getafe, Inter, Sevilla och Eibar har besegrats i de senaste matcherna, och man har dessutom gjort detta på ett imponerande vis. 2-0 mot Getafe på bortaplan, Sevilla slog man med hela 4-0 och här senast besegrade man Eibar komfortabelt med 3-0 på bortaplan.

Suarez är dessutom glödhet och har gjort mål i fyra raka matcher, samtidigt som Griezmann allt oftare finner nätmaskorna. Det är en viktig detalj, och fortsätter dessa lirare göra sina mål, så kommer Barcelona vinna betydligt fler matcher framöver. Det är en sak som är säker.

Slavia Prag har därför allt annat än en enkel uppgift framför sig på onsdag. Nu är förvisso Slavia Prag organiserade och faktiskt riktigt bra, de plockade som bekant poäng mot Inter i Milano, men Barcelona är Barcelona – ett betydligt tuffare motstånd. Därför räknar vi med att den tjeckiska klubben förlorar, trots spel på hemmaplan.

Odds från asianmarknaden

Borussia Dortmund besegrade Slavia Prag i Tjeckien med 2-0 i den senaste omgången, varje match lever förvisso sitt egna liv (givetvis), men lyckas Dortmund med den bedriften, så ska även Barcelona vara kapabla till detta. Så är det.

Barcelona har trots allt gjort 13 mål på de 5 senaste matcherna, det är ett urstarkt facit som bekräftar att offensiven börjat hitta rätt. Även i mötet mot Inter, där man länge såg ut att tappa poäng, så lyckades man med bedriften att vända på steken – och i sin tur besegra Inter. Även det är ett styrkebesked. Vi räknar dessutom med att Lionel Messi bara blir bättre och bättre här framöver – argentinaren väntar fortsatt på sitt första mål i Champions League 19/20.

Med det sagt så tror vi alltså starkt på att Barcelona besegrar Slavia Prag med två baljor – eller fler – på onsdag, lyckas man sätta dit 1-0 under första 45, så talar trots allt mycket för att man vinner med 2/3-0.

Barcelona (-1,25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – klickas in till godkända 1,89 x insatsen hos spelbolaget Bethard.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Interwetten – 1000 kr i bonus

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1,25 asian handicap)
Odds: 1,89
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming