speltips_skribent

Speltips Sirius – Djurgården 1/6: Odds från målmarknaden

Sirius är onekligen ett av dem lagen i Allsvenskan som är svårast att bedöma. Var står de egentligen i dagsläget?

Twitter Facebook

Sirius tillhör bevisligen kategorin ett av de sämre lagen i Allsvenskan 2019, men de är absolut bättre än exempelvis Falkenberg och Eskilstuna, och lite där vill vi också positionera Sirius i årets upplaga av Allsvenskan. Tillskillnad från just Falkenberg och Eskilstuna, så ser Sirius till att vinna fler fotbollsmatcher, och mer exakt står de alltså på 4 segrar, 11 omgångar in i seriespelet.

De fyra segrarna räcker till för en niondeplats i tabellen för Sirius. De kommer dessutom närmst från en bortaseger över Örebro, en match de även fick hålla nollan i. Och just den detaljen är intressant, Sirius försvarsspel är ett ordentligt frågetecken i dagsläget, i tre av de sex senaste matcherna har laget alltså noterats för fyra baklängesmål – samtliga tre matcher har dessutom gått av stapeln på Studenternas IP. Det innebär alltså att Sirius släppt in 12 mål på sina 3 senaste hemmamatcher.

Djurgården lär därför få sina målchanser på lördag, de infinner sig trots allt i bra form och jagar dessutom sin fjärde raka seger i ligaspelet. Åtta mål framåt, samt ett insläppt mål är dessutom ett faktum, vilket onekligen är riktigt bra siffror.

Tydlig skillnad, men…

Det råder inga som helst tvivel om att spelbolagen målar upp rätt favorit, dock har vi faktiskt fortsatt väldigt svårt att lita på detta Djurgården. De har trots allt bara vunnit tre av sina sju senaste matcher, och då har man alltså ställts mot Elfsborg och Östersund på hemmaplan, samt Falkenberg på bortaplan. Inget 100-procentigt facit.

Vi höjer därför ett litet varningsfinger för Sirius, som trots allt vunnit två av sina tre senaste matcher. Addera därtill att de gjort minst ett mål, i fem av sina sex senaste matcher. Därför räknar vi med att de gör det jobbigt för Djurgården här på Studenternas.

Djurgården har samtidigt bara lyckats hålla nollan intakt, i 4 av 11 matcher, därför är det onekligen läge till att syna ett odds på målmarknaden. Och mer exakt är det alltså, båda lagen gör mål – Ja, som lockar.

BLGM – Ja, betalar klart godkända 1,76 x insatsen hos spelbolaget Paf, och blir alltså vårt speltips från Studenternas IP!

 GÅ MED PAF – FÅ 100 KR HELT OMSÄTTNINGSFRITT!

Gå med ComeOn – få 200% i bonus!

ComeOn erbjuder samtliga nya kunder en 200-procentig odds bonus fram till den 31 mars – sätt in 300 kr, få 900 att spela för!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 1,76
Bolag: Paf (100 kr helt omsättningsfritt)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming