speltips_skribent

Speltips Sheffield United – Arsenal 21/10: Vi dubblar insatsen

Speltips och odds till måndagens enda Premier League-fight, den mellan Sheffield United och Arsenal – speltips till 1,98x!

Twitter Facebook

Vecka 43 rivstartar med en trevlig fotbollsbatalj i Premier League, Arsenal reser till Sheffeild i jakten på en trepoängare. Den här veckan bjuds vi även på fotboll från Allsvenskan, men så återkommer alltså även Champions League och Europa League. Mycket trevligt!

Arsenal kliver alltså in i omgång 9 med en tredjeplats i sina egna händer, det är en aning överraskande, i och med att Emerys mannar trots allt, allt annat än imponerat så här under inledningen. Faktum är att Arsenal bara vunnit fyra matcher så här långt, men varken Tottenham, Chelsea eller Manchester United har kommit upp i nivå riktigt, och givetvis är det något Arsenal gläds åt.

Det är dock allt annat än en enkel uppgift Arsenal har framför sig på måndag, Sheffield United infinner sig förvisso först på en 15:e plats i tabellen men laget har alltså samtidigt undvikit ett nederlag i fem av åtta matcher.

Addera därtill att Sheffield United enbart släppt in sju baljor så här långt, tillsammans med Liverpool – i skrivande stund underläge mot United med 1-0 mot – är Sheffield det laget som släppt in minst mål i Premier League. Det är en minst sagt otrolig bedrift från nykomlingen, siffran bekräftar onekligen att deras försvarsspel är att räkna med.

Offensiven, ett frågetecken

Det faktum att Sheffield United inte har ett plus i målskillnadskolumnen, trots sju insläppta, säger trots allt någonting om deras förmåga till att göra mål. Sju mål har det alltså blivit framåt, bara Newcastle och Watford är sämre och det är givetvis en siffra som behöver förbättras ifall man nu har planer på att spela i Premier League nästa säsong. Det är alltså ingen spelare i truppen som gjort mer än ett mål i serien.

Annorlunda ser det minst sagt ut i Arsenal-lägret, Aubameyang står redan på sju baljor och addera därtill att Lacazette är tillbaka i full träning, fransmannen är enligt rapporter redo för spel på måndag, det boostar givetvis Arsenals offensiv ytterligare.

Skadeläget ser överlag riktigt bra ut hos gästerna, det är alltså enbart Nelson som är uppsatt på skadelistan och med det sagt så tycker vi trots allt det lutar lite mer åt en Arsenal-seger på måndag – trots det faktum att Arsenal tidigare haft det jobbigt på resande fot.

Den raka tvåan klickas in till finfina 1,98 x insatsen hos spelbolaget Unibet. Mot tredjeplatsen, Arsenal!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr, spela med 500!

Vid en insättning av 100 kr får du som ny kund hos ComeOn 500 kr att spela för, plus en sverige-halsduk!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,98
Bolag: Unibet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming