speltips_skribent

Speltips Sampdoria – Juventus 18/12: Hemmalaget stretar emot?

Sampdoria noterades för en tung seger i derbyt mot Genoa i helgen – kliver in extra laddade här på onsdag?

Twitter Facebook

Claudio Ranieri vägrar att förlora derbyn, det konstaterar vi efter Sampdorias senaste seger i Derby della Lanterna, där inbytte Gabbiadini avgjorde mötet med matchens enda mål. Allas käre Ranieri blev i samband med den segern historisk, han har nu vunnit Italiens samtliga derbyn men det är alltså inte enbart det som är imponerande – han har aldrig förlorat ett derby!

Det var en livsviktig seger för Sampdoria, och den innebar dessutom att laget äntligen tog sig upp på säker mark. Sampdoria placerar sig numer på en 16:e plats i tabellen, med 15 poäng på kontot, förvisso långt ifrån en godkänd höst men här framöver säger känslan att det bara kan bli bättre. Speciellt efter den tunga segern över Genoa.

Nu väntar dock tuffaste möjliga motstånd för Sampdorias del, när självaste Juventus kommer på besök, men det är trots allt en mänsklig ligaledare som tittar förbi, det går inte att blunda för, efter den här hösten – detta trots att de enbart tappat poäng i fyra matcher.

Juventus är givetvis stora favoriter här, men de har alltså inte varit lika självklara i sina insatser som under tidigare upplagor. Defensiven är helt klart sämre, vilket har varit tydligt här senast, Juventus har trots allt släppt in sex mål på de tre senaste matcherna i Serie A – en siffra som onekligen sticker ut. Därför tror vi Sampdoria, trots skador, har möjligheten att såra ligaledaren på onsdag.

Odds från målmarknaden

Att Sampdoria skärpt till sig ordentligt efter en usel säsongsinledning är en sak är som är självklar, de har nu enbart noterats för två nederlag på de sju senaste omgångarna i Serie A, vilket onekligen är ett steg i rätt riktning. De har dessutom gjort mål i sju av sina nio senaste matcher. Att deras offensiva lirare kommit igång är givetvis en anledning till detta.

Derby-hjälten Gabbiadini, har gjort två mål på de tre senaste matcherna, samtidigt som Quagliarella (osäker till spel på onsdag) äntligen börjat hitta rätt igen. Ramirez finns även han där, och har gjort en del mål här på slutet. Det återstår dock att se ifall Quagliarella hinner bli spelredo, håll utkik efter det namnet.

Trots skadeläget i Sampdoria så har vi en känsla av att derby-vinsten kan komma att boosta igång de på allvar här, och givetvis är laget extra taggade när just Juventus kommer på besök, det är trots allt lite av årets match för deras och fansens del. Med det sagt så tror vi åtminstone man hamnar i målprotokollet på onsdag.

BLGM – Ja, blir därför vårt speltips härifrån. Målspelet klickas in till exakt dubbla degen hos spelbolaget Snabbare. Missa inte deras välkomstbonus! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 2500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Interwetten: 1000 kr i bonus

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 2,00
Bolag: Snabbare (2500 kr bonus)
Spelstopp: 18:55
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming