speltips_skribent

Speltips Ryssland – Belgien 16/11: Seriefinal i grupp I

Ryssland har gruppsegern i sikte när Belgien kommer på besök på lördagskvällen – tre pinnar är ett måste för Tjertjesovs mannar!

Twitter Facebook

Det var redan inför omgång 1, i princip klart att Ryssland och Belgien skulle bli de två första lagen i den här gruppen. Att utgå ifrån att Skottland, Cypern, Kazakstan eller San Marino skulle kunna utmana dessa två giganter vore naivt, så enkelt är det.

Och är det något gäng som stuckit ut lite extra så är det ändå Ryssland i våra ögon, ryssarna är skickliga, det är vi väl medvetna om sedan tidigare men att de skulle gå så här bra i kvalet var nog inte alla övertygade om – trots favoritskapet de delar med Belgien.

Att resa till Skottland, Kazakstan eller Cypern – och återvända med tre pinnar – är ju ingen direkt självklarhet, men Ryssland har alltså sett till att vinna samtliga matcher sedan den där förlusten mot Belgien i den första rundan. Sju raka segrar är ett faktum och addera därtill att de gjort 27 mål på de matcherna.

Att Belgien reser till Ryssland och plockar en komfortabel seger räknar vi därför inte med, Belgien har förvisso gått segrande ur samtliga matcher i kvalet och har dessutom otroliga 30-1 i målskillnad men Ryssland är trots allt ett motstånd av en annan kaliber – speciellt här hemma i Sankt Petersburg.

Öppen tillställning?

Hur ser då förutsättningarna ut inför lördagens möte? Jo, Ryssland har faktiskt fortsatt en realistisk chans att vinna gruppen. Det som krävs är att man besegrar Belgien med två baljor och sedan ser till att slå San Marino i den sista omgången, då är gruppsegern ett faktum för Ryssland.

Vad betyder då detta? I vår bok betyder det helt klart att Ryssland kommer att ge det hela en chans, de har absolut ingenting att förlora då de redan är klara för EM 2020, det vore snarare en stor överraskning ifall Ryssland inte tryckte på och gick för den där segern.

Det i sin tur tror vi leder till en någorlunda öppen tillställning, åtminstone i andra halvlek där Belgien lär bjudas på stora ytor att jobba på. Att det blir ett par mål i den här matchen räknar vi därför med.

Över 2,5 mål i matchen blir därför vårt speltips från Ryssland. Överspelet klickas in till godkända 1,76 x insatsen hos spelbolaget Betsafe.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSAFE – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Interwetten – 1000 kr i bonus

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,76
Bolag: Betsafe (500 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming