speltips_skribent

Speltips Real Madrid – Tottenham 30/7: Wow, vilket spelvärde!

Real Madrid är långt ifrån 100-procentiga i nuläget, två förluster och ett oavgjort förlust är ett faktum inför tisdagens kamp!

Twitter Facebook

Det är ingen direkt överraskning att massvis med kritik riktats mot Real Madrid och Zinedine Zidane under de senaste dagarna. De föll som bekant mot rivalen Atletico Madrid med hela 7-3 för ett par dagar sedan, i en match Atletico faktiskt kunde göra ytterligare två mål. Pinsamt, rent ut sagt och addera därtill att Real även förlorat mot Bayern, samt spelat oavgjort mot Arsenal.

Real Madrid har bevisligen inte kommit långt i sina förberedelser inför säsongen 19/20 och känslan säger onekligen att det kommer att dröja ytterligare en, eller två veckor innan vi får bevittna Real Madrids på den absoluta toppnivån. La Liga drar inte igång förrän den 17 augusti för deras del.

Annorlunda ser det ut hos Tottenham, som bland annat hunnit med att besegra Juventus med 3-2. Ligapremiären är, i helgen, enbart en vecka ifrån och Tottenham har givetvis kommit längre i sina förberedelser inför den nya säsongen. De har möjligtvis inte alla pusselbitar på plats men intensiteten finns åtminstone där. Den finns bevisligen inte hos Los Blancos.

Grymt spelvärde på Tottenham

De spanska tidningarna har riktat massvis med kritik mot Zidane eftersom att fransmannen valt att i princip starta varje match med samma elva – med undantag för några positioner.

Ungdomarna har inte alls fått det utrymmet man hade hoppats på och den stora frågan är nu huruvida Zidane väljer att agera eller inte. Det mesta talar dock för att han fortsätter på den inslagna vägen, och i sin tur startar med följande manskap;
Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Modric, Kroos, Isco; Bale, Benzema, Hazard

Det här gänget har dock sett väldigt oengagerade ut, och därför är vi också väldigt överraskade av spelbolagens oddssättning. Den raka tvåan betalar otroliga 3,15 x insatsen hos spelbolaget Bethard och det är givetvis ett odds som måste utnyttjas. Speciellt när Real Madrid är i det här skicket.

Tottenham bör alltså ha en god chans till att besegra Real Madrid, och följande elva är tippad att göra detta;
Lloris; Walker-Peters, Alderweireld, Vertonghen, Georgiou; Winks, Sissoko, Ndombele, Eriksen; Son, Kane

Oddset 3,15x klickas alltså in hos Bethard! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa NordicBet!

NordicBet bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 3,15
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming