speltips_skribent

Speltips Real Madrid – Leganes 9/1: Ett revanschsuget hemmalag!

Ett pressat Real Madrid är illa tvungna att besegra Leganes på onsdag!

Twitter Facebook

Real Madrid intar åttondelsfinalen i Copa del Rey med ett sargat självförtroende, laget har inte alls gått att känna igen under den här säsongen, och värre har det blivit – efter bara två spelade matcher under 2019!

Ett oavgjort resultat mot Villarreal följdes upp med en förlust mot Real Sociedad på Santiago Bernabeu i söndags, två resultat som inneburit en jobbig arbetsvecka för Santiago Solari. Argentinaren har fått utstå massvis med kritik, och det hela blir givetvis inte enklare när man nås av nyheten att Bale missar spel i uppåt mot 15 dagar, samtidigt som det blev bekräftat att även Kroos missar spel i tre veckor framöver.

Real Madrid upplever med andra ord stora problem i nuläget, och därför är helt enkelt en seger ett måste på onsdag. Det är dessutom så att Real Madrid lämnade cupspelet tidigt i fjol, redan i kvartsfinalen och därför räknar Perez och fansen med att resultatet blir ofantligt mycket bättre i år. Leganes måste besegras över två möten, annars lär det blåsa hejvilt kring klubben här framöver.

För de som inte följde Copa del Rey i fjol, så kan vi alltså nämna att det var just Leganes som slog ut Real Madrid ur kvartsfinalen. Real Madrid besegrade Leganes med 1-0 på bortaplan i den första matchen, men Leganes vann sedan returmötet på Santiago Bernabeu med 2-1, och avancemanget var ett faktum. Därför är det högst troligt ett revanschsuget Real Madrid vi kommer att få bevittna på onsdag.

De har lärt sig läxan

Att Real Madrid ska misslyckas med att ta sig vidare från det här dubbelmötet ser vi i princip som ett omöjligt scenario, vi har onekligen svårt att se att det ska ske i två raka år – mot samma motstånd.

Leganes har dessutom haft en någorlunda tuff säsong så här långt in på 18/19, de infinner sig först på en 16:e plats i tabellen (två poäng ifrån fel sida av nedflyttningsstrecket) och har dessutom endast lyckats vinna två matcher på de tio senaste omgångarna i La Liga. Det är dessutom så att endast jumbon Huesca noterats för färre poäng än Leganes på bortaplan.

Solari prioriterar helt klart ett avancemang i cupspelet när läget ser ut som det gör i skrivande stund, han har inte råd att noteras för ytterligare en förlust eller poängtapp och därför räknar vi med att han formar en stark elva på onsdag. Och därför kommer Real Madrid att gå segrandes ur det här mötet.

Vi utnyttjar därför det fina oddset hos Bethard, och klickar in Real Madrid på asianmarknaden. Mer exakt blir vårt speltips härifrån; Real Madrid (-1,5 asian handicap), till finfina 1,84 x insatsen! 2/3-0?

 GÅ MED BETHARD – FÅ 500 KR HELT OMSÄTTNINGSFRITT!

Gå med Betway – få 1000 kr i bonus

Etablerade Betway bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,84
Bolag: Bethard (500 kr helt omsättningsfritt)
Spelstopp: 21:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming